pondělí 18. února 2019

Stavební překližka cena

Free Shipping Available. Nabízíme oboustranně hladké a protiskluzové vodovzdorné foliované překližky a třívrstvé bednící desky. Stavební podpěrné stojky. Podpěrné stropní stojky mají široké využití ve stavebnictví.


Jsou vhodné jak na stavbu, tak pro rekonstrukci a to zejména pro podpírání konstrukcí stropů, podpírání bednění stavebních otvorů, podepření krovů a trámů při rekonstrukci střech atd. Uvedená cena je za celou desku. OSB, Fermacell desky a Cetris desky jsou nejprodávanějšími a nejpoužívanějšími nejen stavebními deskami, ale stavebninami vůbec.


Překližka stavební - výmětová. Jsou vhodné pro velmi široké spektrum použití, OSB i Cetris desky můžete použít do podlah, na podbití střechy a šikmin, záklop střechy, obklady stěn, stavby různých přístřešků a pergol, tvorbu bednění atd. Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr.


Protiskluzovou překližku využijete na podlahu dopravních prostředků, přívěsných vozíků, nebo pro pochůzné plochy. Zvolte správný spojovací materiál. Doporučujeme stavební vruty RAPI-TEC.


Vítáme Vás na stránkách naší společnosti. OSB desky, překližky, palubky - Maph s. Společnost Pentaco spol. Dýhy se na sebe lepí vždy v kolmém směru vláken.


Lepení překližky v kolmém směru zvyšuje její pevnost. Nejčastěji jsou vyráběny z břízy, topolu a borovice. Prodej modelářských potřeb a příslušenství. V naší nabídce najdete široký sortiment aut, letadel, lodí, tanků a ostatních modelů. K modelům dodáváme i náhradní díly a doplňky.


Z důvodu příprav na otevření prodejen nebude dočasně možné rezervovat si zboží na prodejně. Zákazníky, kteří už zboží mají rezervované na prodejně, kontaktujeme a domluvíme s nimi termín vyzvednutí. Vodovzdorná překližka s folií materiál bříza.


Stavební překližka cena

Tato stavební překližka je díky folii voděodolná a je vhodná pro bednění a další konstrukce. Jsou několikavrstvé a lepené vodovzdornými lepidly. Používají se ve stavebnictví. Typy stavebních překližek: Hladké překližky.


Jsou opatřeny fólií, přičemž barva fólie je různá. Tato fólie zajišťuje vodostálost překližky. Tato konstrukční deska z borovicového dřeva je vhodná pro stavební konstrukce, bednění atd. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


Nabízíme stavební dřevo, řezivo a dřevěné polotovky pro pomocné stavební účely a pro dřevěné krovy, obklady fasá dřevostavby apod. Zajišťujeme prodej dřeva na stavby - prodej dřeva smrkového a dřeva borovicového. Cena dřeva je uvedena v ceníku - ceník stavebního dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky