středa 20. února 2019

Hnětač těsta prodám

Vyjímatelná nádoba a výklopná hlava umožňují snadnější vkládání ingrediencí a vyjímání hotového těsta. Položka TMR-60-Napětí,. MTM-65MN je určen pro hnětení těsta s tekutější a střední hustotou. Hnětení probíhá pomocí současného otáčení mísy a odpovídajícího ve. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hnětač.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. HT výrobce Destima Brno, objem litrů, motor 3V. Vhodný pro hnětení těsta z kila mouky,jako šlehač nebo k výrobě koktejlů a omáček.


Specialista na všechny těsta včetně tuhých. Nezbytné pro každé kvalitní těsto je důležité, aby se díže otáčela a těsto bylo protahováno. Kvalita těsta , rychlost zpracování a finální výrobek je vždy lehce rozpoznatelný mezi kuchyňským robotem a. Průměr nádoby (neodnímatelná) cm. Připojení do zásuvky na 2(230) V. Prodám plně funkční hnětač těsta.


Rozměry 3x 6x 6mm. Hnětač byl v provozu roky, velmi zachovalý, bez poškození, plně funkční - předvedu. Možno dovézt nebo zaslat.


Hnětač na těsto je vynikající pro snadné a rychlé hnětení a promíchání všech obvyklých druhů těst. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Prohlédněte si aktuální inzeráty hnetac. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Inzerce na bazaru je zdarma. Je určen pro přípravu menšího množství tuhých těst v pizzerii a dalších gastro provozech. Hnětač těsta : málo používaný, ale plně funkční hnětač těsta. Jednorychlostní s pevnou hlavou a mísou na 12l.


Při rychlém jednání sleva. Výborný pomocník pro malé provozy, cukráře, kuchaře, pizzerie a pekárny. Pro gastronomické účely doporučujeme hnětač těsta 20l a více pro dostatek místa. Kuchyňské roboty a jejich specializace. Některé kuchyňské roboty disponují extra vybavením, které vám kromě hnětení těsta umožní i další procesy.


TMS 60-je určen pro hnětení různých druhů těsta , jako pšeničného těsta , včetně těsta na chléb ze směsi žitné a pšeničné mouky, až po těsto z hrubé mouky. Napětí 2nebo 400V Výkon 4KW rozměry 7x 3x 6. Spirálový hnětač je ideální stroj pro pizzerie, cukrárny a pekárny. Speciální tvar spirály prohněte důkladně těsto v několika málo inutách. Vana, spirála,centrální osa a ochranná mříž jsou z nerezu.


Zvláště tichý provoz díky převodovce v olejové lázni. Nízkonapěťové ovládání. Nakupte či prodejte Vaše použité hnětače těsta. Takto výhodně jen na Exapro. Vyberajte z inzerátov.


Stroje - Prodam z bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Bazar online, inzerce bilé techniky.


Kupujte výhodně a levně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky