středa 13. února 2019

Elektrický klakson na kolo

Klakson na kolo nebo koloběžku v několika barvách. Barevné variace: modrá, žlutá, fialová. Materiál - plast, guma Velikost: cm. Hlasité zvonky, houkačky a klaksony oceníte při jízdě v městském provozu i na cyklostezce.


Tvar trumpetky motivuje děti troubit v každé důležité situaci při jízdě. Stačí zmáčknout a klakson hned troubí. Přednosti: snadné osazení na rám řídítek pomocí gumičky snadné ovládání pro. Součásti i jedoduchá svorka pro upevnění na kolo. Jednoduše se připevní na řídítka pomocí univerzální objímky a je připraven k použití.


Vašeho kola klasický chromovaný ocelový roh s měkkým balonkem pro pohodlné zmáčknutí zvuk vydává jako kvičící roh. Stamp Star Wars klakson na kolo. Kvalitně a moderně zpracovaný klakson zabrání jakýmkoliv střetům s jinými cyklisty nebo chodci. Zvonek na kolo M-Wave elektrický.


Elektrický klakson na kolo

Vydává pronikavý přerušovaný zvuk o síle 1dB, takže budete slyšet ve více než dostatečném předstihu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vítejte na stránkách společnosti MTT. Kamennou prodejnu naleznete v Brně na ulici Gargulákova. Další možností je objednávka zboží přímo z katalogu Louis, který je. Troubí pomocí zmáčknutí. Nasazení pomocí šroubu na rám řidítek.


Lze nasadit na jakékoliv řidítka o. Pohybujete se na svém kole často na místech s výskytem chodců? Pořiďte si kvalitní zvonek na kolo , kterým chodce včas upozorníte na přítomnost cyklisty. Kromě cyklo zvonků u nás naleznete také klaksony vydávající pronikavé zvuky. Vybírejte si Cyklistické zvonky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vhodná pro umístění na kolo , koloběžku, nebo tříkolku.


Hornit od 5Kč - Heureka. Ježdění na kole se díky tomuto veselému klaksonu stane pro děti ještě větší zábavou. Zvonky na kola online prodej v e-shopu Cyklomania. Výhodné nabídky 2x měsíčně přímo do tvé schránky.


Ve Vašem prohlížeči není aktuálně povoleno spouštění Javascriptu. Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost. Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro. Všechny dodávané elektromotory jsou bezkartáčové, bezúdržbové a mají dlouhou životnost. Jsou dodávány v různých výkonech.


U elektrokol, které mohou být provozovány na pozemních komunikacích je ale zákonem jejich výkon omezen na 250W. Motory vyšších výkonů nejsou pro provoz na pozemních komunikacích schváleny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky