pátek 22. února 2019

Kachlový sporák bazar prodám

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Ostatní - Kachlovy sporak bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nová kachle, nové kování. Chybí šindele, nutno vyměnit troubu.


Plynové plotýnky, multifunkční horkovzdušná trouba, teleskopický rošt, rychlý předehřev trouby, Eco clean funkce, stop gas, programování doby pečení. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Tři ložnice centrálně kuchyň ( lednice, sporák plynový s garilem ,karma na ohřev vody) obývák s rozkládací sedačku, v kuchyni a obýváku zvýšený strop, plynový krbe, záchod zvlášť od koupelny se sprchou.

Dva vchody jeden přez chodbu dr. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Prodám sezónní mobilheim 12x m. Umožňuje vaření i pečení. Kachlový sporák velký ABX je určený na chalupu a chatu.


Možnost pouze horního vývodu pro. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Má i dvouplotýnkový vařič.


Plynulé nastavení teploty pečení od 80°C až do 320°C, objem trouby l. Vybavena dvěmi topnými tělesy. Ideální do malých kuchyní a víkendových chatek, chybí rošt, k dispozici pouze plech. Nabízím k odvozu rozebraný bílý starý kachlový sporák. Propálená je pečicí trouba. Zachovalý je rám s litinovými nohami, přikládací dvířka, čelo trouby, litinový smaltovaný medenec (vodačka), litinové pláty na plotnu (i náhradní), kachle očíslované mírně otlučené (mám i několik náhradních nových), rám plotny, vybírací dvířka na saze (2ks), železné.


Použitý roky, v dobrém stavu, plně funkční. Ušetříte čas a energii s tímto výrobkem.

Nezapnete sporák ani troubu a nejlepší hovězí dušené maso máte na stole do minut. Cena včetně poštovného nebo osobní předání v Olomouci. Projděte si inzeráty prodam kachlovy sporak na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Kč, inzerát platí do smazání. V kategorii elektro bazar můžete najít zboží jak bazarové, tak i nové od samotných prodejců, kteří využili náš bazar s elektronikou. Najdete zde velký výběr LCD televizorů, DVD přehrávačů, domácí kina, digitální fotoaparáty a zrcadlovky, kompletní foto.


Cca roky skladovaný, minimálně používaný, pěkný vzhled (viz foto). Sporák má plotny - zadní plotny m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky