čtvrtek 21. února 2019

Omacka na hot dog

Postup přípravy receptu. Maso jsem promíchala se všemi ingrediencemi, osolila, opepřila podle chuti a nechala v lednici odpočinout. Když se směs takto připraví klidně i den dopředu, je to jen a jen dobře. Ano, když píšu hot dog , skutečně mám na mysli opravdový americký hot dog , nikoli český párek zasunutý do rohlíku, který vám ochotně prodají z každého druhého stánku s rychlým občerstvením a doprovodí otázkou, zda do něj chcete raději kečup, anebo hořčici. Párek šoupněte na gril, ale předtím ho ještě zabalte do slaniny.


Zatímco jej budete pozvolna grilovat, prohřejte si vedle něj housku, na kterou pak vyskládáte goudu, aby v ní sýr lehce povolil.

Nakonec vložte ugrilovaný párek, zalijte tzaziki omáčkou a obložte nakrájenými olivami. I v případě hot dogů záleží hodně na pečivu. Snažte se proto sehnat co nejlepší rohlík nebo bagetku.


Důležité pak je neproříznout ji úplně, aby vám uvnitř držely všechny ty dobroty. Na klasiku určitě patří dobrý kečup (my máme rádi McDonald’s nebo Heinz) a kvalitní hořčice. Na druhý kúsok Lavaša si dáme dva tenké plátky slaniny, uvarený párok a posypeme to cheddarom.


Dáme zapiecť do rúry na 180°C. Další slevy dresinků a omáček na Kupi.

Majkl rád zve přátele, do jeho zahradní párty. Co je důležité pro úspěšnou zahradní párty je vybrat si jídlo, které bude ruchlé, chutné, a nebude zabírat mo. Omáčka do hamburgrů recepty, které budete milovat. Vrhněte se na barbecue (bbq) omáčku: olej rozpalte v pánvi, přidejte cibuli a česnek a opékejte 2–minuty doměkka.


Vlijte bourbon, přiveďte k varu a minutu. Salcburský hot dog - recept: Cibuli pokrájíme na tenká kolečka, na pánvi s trochou tuku osmahneme do zlatova a dáme stranou. Bratwursty společně s bagetkami opečeme na grilu.


Provozní Nikol Šťastná. FB: HAPPY FOOD Přerov In. Rohlíky nařízněte a nahřejte v troubě. Párky obmotejte vždy dvěma plátky slaniny a vysmažte je na pánvi lehce potřené olejem. Develey Americká hot dog omáčka, 250ml.


Vynikající ovocná Devely - American hot dog sauce omáčka s středně ostrou hořčicí. Hořčičná omáčka je doplněna lehkými ovocnými tóny manga a jablka. Naše oblíbená omáčka je samozřejmě ideální. V pláne na toto leto mám ešte aj nejaké iné recepty na hot dog aby som ukázal, že sa naozaj jedná o vec ktorá sa dá pripraviť aj na grile (tento recept je skôr na tú rúru), s nápadom, fantáziou, zeleninkou a pestrou chuťou. Výborná hořčičná omáčka s ovocnou chutí.


Bez obsahu konzervantů a umělých dochucovadel.

A my si dnes uděláme mou nejoblíbenější formu párku v rohlíku. Americký chilli dog je kombinace výborného mletého masa, cibule, rajčat a štiplavé chilli omáčky. Obzvláště chutná k hot dogu, kuřecímu masu, wrapům a zeleninovým špízům. BEZ KONZERVAČNÍCH LÁTEK a. Hot dog recepty, které budete milovat.


Corn dog je specialita rychlého občerstvení pocházející z USA. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept, který zvládnou i začátečníci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky