úterý 26. února 2019

Keepcup hrnek

Na první pohled si všimnete, že si můžete vybrat mezi řadou barev a velikostí podle toho, pro který nápoj je hrníček určený. K tomu si přidejte i další výhody: Originální design s hezkými barvami. Díky jejich jedinečnosti a oblíbenosti jsme této značce vyhradili celou kategorii. KeepCup je známá značka oblíbených termohrnků. Dopřejte si šálek vaší oblíbené kávy stylově.


Jeho životnost je několik let, dá se rozložit na čtyři části.

Hodnocení produktu:. Jetzt deinen Mehrwegbecher bei Espresso Warehouse bestellen! Chtěli, aby lidé mohli hrnek opakovaně použít a kdykoliv mají chuť na kávu, tak si ho jen přinesou a odnášejí si ji v jejich oblíbeném hrnku. Naším cílem je změna myšlení lidí, kteří si rádi vychutnávají kávu “s sebou”.


Populární termohrnek z tvrzeného skla. Uzavíratelný plastový kelímek pro. Zariskoval a úspěšně vsadil na princip toho, že kvalitní a stylové produkty lidi baví.


Keepcup designové termohrnky.

Pro výrobu, která probíhá převážně doma v Austrálii, jsou používané recyklovatelné materiály ze. Hrnek se mi moc líbí, uvažuju ještě o skleněným. Jen mírně protéká, když ho dám s tekutinou vzhůru nohama, ale s tím jsem vlastně tak trochu počítal, je to náhrada za jednorázový kelímky, takže je stejně většinou v autě.


Když chci kafe, nebo čaj hodit do batohu, dám ho raději do termosky. Budete ekologičtí a styloví! Krásný a praktický hrnek z tvrzeného skla si zamiluje každý milovník kávy a jiných teplých i studených nápojů, který smýšlí. Káva v nich zpravidla vydrží teplá o něco déle než v běžných papírových či plastových kelímcích. Jejich služby si užijete zejména při pití kávy cestou do práce nebo v kanceláři.


Materály, ze který se hrnek vyrábí jsou plně recyklovatelné. Je lehký a můžete ho bez problémů mýt v myčce na nádobí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Skvěle padne do ruky a je vyroben z recyklovatelného netoxického materiálu, polypropylen bez bisfenolu, takže je vhodný. Na našich stránkách najdete široký výběr termohrnků.


Tím však nabídka nekončí. Podívejte se na další designové výrobky jako jsou konvice, termosky a další. Výborně se hodí na pití vaší kávy cestou do práce nebo v kanceláři. Australská značka vyrábí funkční designové termohrnky pro lepší požitek z kávy nejen na cestách.


Vans, Roxy, New Era, Converse, Burton.

Garance nejnižší ceny, expresní doručení. Keep Cup je designová značka hrnků, která má styl. Detail produktu Do obchodu.


První ekologický znovu použitelný, barista friendly hrnek na světě. Hrnek je netoxický, nahradí plastové kelímky na jedno použití a káva a čaj v nich vydrží až o minut déle horké, než v normálním h.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky