středa 13. února 2019

Eta crustum

Chléb přesně podle vašich představ. Pekárna ETA Crustum disponuje přednastavenými programy, které za vás zajistí hnětení, kynutí, pečení i přihřívání. Pekárna automaticky míchá a hněte těsto, dokud nedocílí správné konzistence.


Az ETA Crustum II házi kenyérsütővel mindez gyerekjáték. Kenyérsütő, amely előre beállított programmal rendelkezik , képes biztosítani a dagasztást, kelesztést, sütést és melegítést, miközben Ön ihat egy kávét, vagy bármi mást elvégezhet. Probuďte se vůní domácího chleba s pekárnou ETA Crustum.


Má předvolených programů včetně programu na bezlepkový chléb, těsto, marmeládu či pečení. A készülék előre beállított programja gondoskodik a dagasztás, a kelesztés, a sütés és a melegen tartás folyamatáról, eközben te megihatsz egy csésze kávét, vagy a munkáddal foglalkozhatsz. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Domácí pekárna Eta - kromě přednastavených programů můžete volit z velikostí chleba – malý kg nebo velký o hmotnosti až kg. Lze také nastavit i zhnědnutí kůrky a to.


Eta crustum

Připravte si voňavý křupavý chléb v pohodlí vašeho doma kdykoliv na něj budete mít chuť. Přinášíme radost a užitek více než let. Prepare fragrant crispy brea homemade yogurt, or fresh fruit jam at your home whenever you like. Domácí pekárny ETA vám usnadní pečení domácího chleba, přípravu kynutého těsta, ale i dalších pokrmů.


The bread maker which has preset programs ensures kneading, rising, baking and reheating, and in the meantime, you can enjoy coffee or do other work. Pekárna Eta Crustum obstála v našem srovnávacím testu skvěle hlavně v rámci programů. Sice se s ní bude možná dobře manipulovat, horší to však je s udržováním čistoty, a to kvůli tlačítkovému ovládání.


Eta crustum

Co se týče funkcí, mohla by na tom být lépe, běžné uživatele však uspokojí. Zdůraznit musíme hlavně. Značnou výhodou pro řadu uživatelů může být zejména její velká kapacita a vysoký výkon, jde zkrátka model ideální pro početnější rodiny.


Neomezuje se jen na běžné pečení, zvládá připravit i. Pripravte si voňavý chrumkavý chlieb, domáci jogurt, alebo džem z čerstvého ovocia z pohodlia vášho domova kedykoľvek budete mať chuť. Nadýchané a voňavé pečivo po ránu doplněné oblíbenou kávou je snídaní snů. Pro čerstvý chléb už nemusíte chodit do obchodu.


S domácí pekárnou Eta Crustum II to bude hračka. Klasický, bezlepkový, sladký či celozrnný chlebík? Je pouze na vás zda si připravíte klasický, bezlepkový, sladký. Eta Kenyérsütő boltok, képek.


Dokonalou snídani pro celou rodinu tak jednoduše vyrobíte se vším všudy. Obsluha pekárny ETA je díky přehlednému displeji snadná, stejně jako mytí vnitřní nepřilnavé. Automaticky hnetie, dovolí cestu riadne vykysnúť a potom veľmi kvalitne pečie.


Eta crustum

S domácou pekárňou Eta Crustum II to bude hračka. Pochutnejte si na lahodném a křupavém domácím chlebu nebo koláči, domácí pekárna ETA Crustum II vám vaše přání ráda splní. Dva hnětací háky dokonale připraví těsto pro pečení v nádobě s nepřilnavým povrchem.


Celý popis a technické parametry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky