pátek 8. února 2019

Starožitný nábytek

Starožitný nábytek a starožitnosti. Prodáváme starožitný nábytek , starý nábytek , novodobě zhotovené luxusní repliky, starožitnosti a kopie starožitného nábytku. Na našem i mezinárodním trhu působíme celoplošně. Rozhodli jste se nabídnout starožitný nábytek k prodeji? Firma Výkup- Antik se zaměřením na starožitný nábytek a starožitnosti Vám starožitný nábytek a starožitnosti ocení a případně odkoupí.


Starožitný nábytek

Výkup-Antik se zaměřuje na výkup starožitného nábytku po celé České republice. Pohodlně se usaďte do nádherného starožitného křesla nebo si uložte své věci do bohatě zdobené skříně. Dále jsou na výběr sezení, dřevěné komody, lavice nebo psací stoly.


Vyzdobte si svůj domov starožitným nábytkem. Firma Nábytek Antik s více než patnáctiletou praxí Vám nabízí starožitný nábytek – starožitný nábytek nákup, starožitný nábytek prodej či komisní prodej. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Starožitný nábytek

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. V našem on-line katalogu starožitností najdete v tuto chvíli 5položek. Dále koupím obrazy hodiny hračky radia lustry zbraně porcelán veteš a mnoho jiného. Platba v hotovosti vlastní odvoz přije. Vítejte v katalogu starožitný nábytek.


Pohybujete-li se na trhu se starožitnostmi a starožitným nábytkem je tu online katalog pro Vás. Katalog starožitnictví, bazarů se starožitným nábytkem, nabídkami prodeje starého nábytku a jiných užitečných informací o starožitném nábytku a kontaktech na prodejce starožitností. Galerie nabízí zejména, i když nejen, originální Art Deco design nábytek , ale také dobové interiérové doplňky. Během své 15-ti leté existence se Galerie vyprofilovala v unikátní projekt, který se originalitou a stabilně vysokou úrovní řadí mezi nejprestižnější galerie v České republice. Kromě toho, že vyrábíme stylové repliky starožitného nábytku dle originální předlohy, nabízíme také přímo originální starožitný nábytek z 18.


Vše je v dobrém stavu a po odpovídající rekonstrukci, pokud byla potřeba. Nabízíme opravdu krásné kousky pro znalce a milovníky historie. Naše firma dováží ručně vyrobený nábytek z masivního mahagonového dřeva, kterému byl za vzor originální starožitný nábytek. Takto vyrobený starožitný nábytek má svoji stálou hodnotu, která časem neklesá ani nevychází z módy. Díky tomu, že máme vlastní výrobu, nabízíme nejlepší ceny a široký sortiment.


Na e-shopu naleznete detailní fotky jednotlivých kusů s rozměry, popiskami a cenami. Antik Nové Hrady internetový obchod se star. Barvy nosím bílá, černá, tmavěmodrá a khaki.


Starožitný nábytek

Ty mě uklidňují, V jiných jsem nervní když mně prostě ani barvy nesluší. Dobrý den ,prodám starožitný set z 50. K setu jsou skla,regály,všechno je v původním zachovalém stavu. Kupujte výhodně a levně. Při rychlém jednání sleva.


Pokud chcete, aby skříňka vypadala původně, tak si vybírejte kování příslušné době nebo stylu, ve kterém je nábytek zhotoven. Není to však podmínkou. Jeho ojedinělá krása za trochu námahy stojí.


Dříve si lidé starožitný nábytek do moderního interiéru nepořizovali. Současnost ale přeje kombinaci moderního a starožitného nábytku. Pro rozšíření své stávající sbírky hledám nové kousky starožitného nábytku. Výkup starožitného nábytku provádím po celé České republice a vykupuji rozličný starožitný nábytek.


Nabídněte mi k výkupu libovolný nábytek jako jsou židle, skříně, komody, toaletky atd. Prodej a výkup starožitností z antiků z celé ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky