středa 13. února 2019

Elektrický kartáček

Elektrický kartáček

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Jak vybrat ten nejlepší elektrický kartáček pro vás? Elektrický zubní kartáček ano či ne? Pokud si osvojíme správnou techniku čištění zubů pomocí manuálního kartáčku na zuby, jsme schopni vykonat okolo 6čistících pohybů za minutu.


K výraznému zlepšení zdraví zubů a dásní přispívá především u lidí, kteří si neosvojili techniku správného čištění manuálním kartáčkem. Jak ukázal náš test, jde o kategorii, v níž se napříč jednotlivými modely najde řada rozdílů. Pokud tedy často cestujete a plánujete si na výlety brát i elektrický kartáček , určitě hledisko výdrže baterie při jeho výběru neopomeňte.


Naprosto skvělá je pak výdrž. Sonický kartáček Philips vám vydrží v provozu po dobu až týdnů. Indikátor na kartáčku vás o blížícím se vybití neustále informuje. Na konstrukci ostatně najdete displej. Jedná se o nejlepší elektrický zubní kartáček ze třídy sonických modelů.


Výborný na doma i daleké cesty. Má malou hlavici a jemná vlákna, která poskytují citlivou péči. Ke sehnání jsou ve veselých designech, mnohdy s tematikou oblíbených animovaných filmů. Trh je plný elektrických zubních kartáčků, avšak ne všechny plní svoji funkci čistění dobře.


Prodejci elektrických spotřebičů vám ochotně prodají vše, co vypadá jako kartáček. Přitom přiliš nerozumí rozdílům mezi jednotlivými modely. Vše pro Váš zářivý úsměv! Tento eshop slouží k prodeji značkových a kvalitních elektrických kartáčků, ústních sprch a příslušenství. Dále zde naleznete prémiové produkty jako jsou bělící zubní pasty, sníh, žvýkačky.


V ruce má kartáček tendenci klouzat, zvlášť když není úplně suchá. Na těle kartáčku je pouze jedno tlačítko, které prvním stiskem zapíná čištění a druhým přechází do jemnějšího režimu. Nic nezajistí tak důkladné vyčištění zubů, jako elektrický kartáček.


Většina lidí si myslí, že elektrický kartáček pracuje za ně. To je omyl,“ říká Alena Jasenovcová. Dentální hygienistka doporučuje klasické kartáčky, elektrické jsou užitečné u dětí nebo pacientů s hendikepem.


Elektrický kartáček

Ovšem, když elektrický zubní kartáček , tak sonický. Ale naše technologie BrushSync sleduje, jak dlouho jste hlavici používali a jak silně jste na kartáček tlačili. Když je čas hlavici vyměnit, upozorní vás krátké pípnutí a světelná kontrolka na těle kartáčku. Díky tomu si můžete být jisti, že hlavice odvádí dobrou práci. Navíc vám ho přináší Oral-B, zubními.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Myslí si to zubní lékař Radek Mounajjed. Jako první český zubař přednášel na prestižní Harvardově univer. Její součástí je i tento dětský elektrický zubní kartáček , který je určen pro děti starší šesti let. U tvaru zubního kartáčku asi nelze očekávat žádná překvapení.


Elektrický kartáček

Rukojeť je zaoblená a docela tenká, takže vhodná do dětských rukou. V balení najdete zubní kartáček , jednu hlavici, nabíječku a manuál. Který kartáček je tedy lepší? Nepotřebujete znát žádnou manuální techniku, stačí kartáček přiložit na zub a ten už odvede veškerou práci za vás.


Díky senzoru tlaku je šetrný k dásním a zabezpečuje tak jemné čištění. Rychleji a snadněji, to rozhodně není argument k zahození. Je to také řešení pro ty, kteří si nechtějí namáhat ruce.


Chcete vyměnit svůj manuální zubní kartáček za moderní elektrický ? Pak jste na správném místě. V našem e-shopu totiž najdete elektrické kartáčky všech typů, určitě si tak vyberete takový, který vám bude ideálně vyhovovat. Sháníte elektrický zubní kartáček.


Existuje tolik možností, že výběr toho nejlepšího elektrického zubního kartáčku, který splní vaše potřeby, může být náročný. My ve společnosti Philips Sonicare si myslíme, že jsme vcelku experti. Kartáčky vyrábíme už zhruba let, takže se s vámi podělíme o své.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky