pátek 9. listopadu 2018

Domácí paštika pohlreich

Ano, vařím a rá i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola. Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně. Nechá vás nahlédnout nejen pod pokličku. Sledujte novou kulinární show Teď vaří šéf! Pohlreich paštika recepty, které budete milovat.


KUŘE najdete v novém speciálu, kde nechybí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další laskominy. Vypněte a vlijte do hlubší mísy s plochým dnem. Přidejte pokrájené máslo a mixujte tyčovým mixérem dohladka. Ochutnejte, případně přidejte pepř a sůl – paštika by měla být lehce přesolená, po zchladnutí se slanost vstřebá.


V rámci soutěže Pochoutkový rok se poprvé pekla paštika. Recept po své mamince prozradila Vlasta Vybíralová z Tovačova na Hané. Obohatila ho ještě o drcené m. Nevíte, jaký předkrm vybrat při sestavování menu? Vyzkoušejte játrovou paštiku podle Romana Pauluse.


Její příprava není úplně snadná, ale výsledek stojí za to. Je potřeba rozlišit dvě věci, když vyrazíte někam na nákup. Domácí paštika do skleniček.


Já dělám paštiku podle hodně starého receptu a tam se používá pouze maso sírové,ale pak se paštika zaváří dvakrát. V obchdě,bych paštiku už nekoupil, když se podívám na složení,tak je mi zle. Moje paštika ,když se nesní,tak klidně vydrží půl roku i déle a není v ní kousek chemie. Jakou si ji uděláte, takovou ji budete mít. Chce to sice trochu času a trpělivosti, ale zalitá sádlem či jiným tukem vám v chladu vydrží klidně do Vánoc.


Důvo proč je v telecí paštice jen zhruba třetina telecího masa a zbytek se dělí mezi vepřový bok, vepřovou plec a kuřecí jatýrka, je prostý. Pečená paštika pohlreich recepty, které budete milovat. Jemné maso králíka doprovází chuť a vůně anglické slaniny a pikantní sladko-kyselá pomerančová omáčka s tóny exotického koření.


Paštiku doporučujeme připravit den před konzumací, aby měla šanci dobře z. Tahle paštika nemá chybu, už jsem ji dělala potřetí. Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme játra, opepříme, ochutíme drceným kmínem a restujeme, dokud nejsou játra opečená ze všech stran (uvnitř mají zůstat růžová).


Domácí paštika pohlreich

Nejlepší recepty na oblíbená dětská jídla. Vložit Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář přichystal jednoduchý recept na domácí kachní paštiku. Zkuste tuto pochoutku s chlebem a okurkou. Na čerstvé nebo opečené bagetě je to přímo mana nebeská, nesrovnatelně lepší než kupované paštiky. Nesmírně jednoduchý recept na paštiku, se kterou budete za hvězdu na jakékoli party, zahradní i narozeninové.


Na minulých ročnících Apetit pikniku se s touto dobrotou vytáhla Petra Vondrová,. Francouzská domácí paštika – postup přípravy. Maso nasekejte nožem velice na jemno, nebo umelte na masovém strojku.


Pokud chcete, můžete je rozmixovat v kuchyňském robotu. Játra a špek rozkrájejte na kousky. Po rozsekání tyto hmoty následně rozmíchejte a důkladně propracujte, paštika se spojí a pak se nedrobí. Játrová paštika na dva domácí způsoby.


První možnost, jak paštiku připravit, je rychle opéct v pánvi játra nakrájená na nudličky, ochutit je a rozmixovat s máslem na kaši. Tím vznikne jemná, hebká, natírací paštika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky