pátek 9. listopadu 2018

Kebab polotovar

Jsme specialisté na kebab. Naše firma se zabývá prodejem gyros grilů, příslušenstvím, prodejem masových produktů a vybavováním provozoven již více jak let. Naše firma se víc než let aktivně zabývá velkoobchodním a malobchodním prodejem kebabu a příslušenství. Naším cílem je být lepší a kvalitnější než ostatní.


Polotovary pro Vaši provozovnu. Vybavení pro přípravu kebabu. Složení: Hovězí,teleci,kruti maso a mix speciálních koření. Vaha po 122335kg. Podniků, kde ho prodávají, v posledních letech přibývá a na kousky grilovaného masa odřezávané z velké otáčející se homole chodí stále víc lidí.


Obsahuje mletého a plátky, dochuceno mixem ze speciálního koření. Vyrobeno hovězího, telecího a krůtího mletého masa. Dochucené mixem speciálních koření a omáčkou. Pronájem grilů pro Vaši provozovnu.


Maso, grily, turecký chléb, nože, akční balíčky. Tradiční döner kebab se dělí na jehněčí nebo hovězí. Samozřejmě je možné použít i maso kuřecí nebo krůtí.


Dlouhou dobu se u döneru nebylo možné setkat s vepřovým masem. A to döner kebab , dürüm kebab či šiš kebab. Kebab na talíř nebo v rolce.


Döner kebab je nejrozšířenějším druhem kebabu. Dovoz masa na kebab : hovězí maso, kuřecí maso, telecí mix masa a další. Zvolte si nás a odebírejte zboží od profesionálů. Velkosklad s kebabem vám nabízí maso, polotovary pro Vaši provozovnu, obalový materiál, dózy, sáčky, ubrousky.


Dále stroje a grily na kebab. Popis: Hluboce zmražený masný polotovar , složený z vepřového masa a vybrané směsi koření a přísad. Jednotlivé homole jsou na špízu zabaleny v potravinové folii. Kuraci kebab urcite polotovar nie je. Tak ze hejtovat ze mi kurier neprisiel presne pred branu je len o tom byt trosku empatickejsi ku cudzincom.


Okrem toho z pravidla vzdy ked si das kebab alebo čínu tak ta zahranicna pokora a usmev a dobra nalada je vzdy ina ako to casto byva u slovakov co to robia ako za trest. Dürüm znamená turecky rolka, dürüm kebab je tedy kebab zarolovaný do chlebové placky podobné tortille (masový obsah je stejný). Radi sme všekým záujemcom reálne predstavili mrazený sortiment hamburgerov, hot dogov, špecialít gýros – kebab , rôznych minútkových jedál z bravčového, kuracieho, ale aj rybacieho mäsa.


Spolu z reprezentatmi výrobných firmiem našich dodávateľov sme našim odberateľom prezentovali viaceré nové položky z našej ponuky. Jelikož pro hluboce zamražené maso neexistuje jednotná evropská legislativa, dělá si každá země, co uzná za vhodné. Například v Německu, kde se během dne prodá cca 5tun kebabu, v zemi, která je známá silnou ochranou spotřebitele, je používání fosfátů povolené, oproti tomu u nás nebo v Řecku není používání fosfátů v zamraženém mase povolené. Jak se maso, které se griluje napíchnuté na jehlu, připravuje?


Ve většině případů se tak neděje přímo v provozovnách, ty si totiž maso nechávají vozit jako polotovar , převážně z Německa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky