čtvrtek 8. listopadu 2018

Nerezový šnek

Vyrábíme nerezové a ocelové šnekové podavače vhodné také do automatických kotlů. Hlavní hřídel máme vyrobenou z nerezové kulatiny, ne z ocelové trubky jako originál, proto se náš šnek nikdy nezlomí a nerezová ocel vydrží mnohonásobně déle. Nerezové šneky do chladičů nápojů. Různé velikosti dle požadovaného počtu nápojových cest a typu chladiče. Prodám nerezový šnek , hodí se do kotle AM Licotherm s převodovkou Lenze a hořákem Ling 25.


Dále i jiné šneky do Viadrus, Benekov, Rojek, Agromechanika.

Je vyroben z nerezové kulatiny a nerezové šnekovnice. Celkový průměr 81mm, délka 820mm, hřídel má průměr 27mm má osazení do motoru 25mm o délce 96mm, otáčí-li se do leva, podává materiál info na nerezovesneky. Lze využít pro potisk jen tak, nebo hlemýždě využít pro ozdobení vlastních návrhů.


Lehký kovový hrnek s nerezovou vnitřní částí o objemu 450ml. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. TORNADO E 6 7x(17m) 4€ Skladom. Doprava zdarma pri objednávke nad 2€ Viac ako rokov skúseností Poradíme Vás s výberom Adresa:.


Primárně byly použity pro chlazení piva ve velkých pipach, ale při reklamaci s. A z toho vyplinula celá kuchyňská řada vysoce výkonných spotřebičů, všechny byly vytvořené se stejným důrazem na detail, kvalitu řemeslného zpracování, univerzální technologii a nadčasovým designem.

K vyprazdňování hroznů slouží nerezový šnek , případně s vřetenovým čerpadlem. Obojí je poháněno buď kardanovým hřídelem od traktoru, nebo přídavným elektromotorem, jehož otáčky je možné regulovat dálkovým ovládáním. Materiál: nerezový plech vhodný pro styk s potravinami.


Dále šnek hodící se do Ling do Viadrus, Benekov, Rojek, Agromechanika. Lze tedy realizovat plně automatický systém vytápění s. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s. Vykrajovačka nerez šnek 60x41mm CZ.


Naše prodejna je otevřena! Prosím, použijte minimálně zn. Vyrobené z nerezovej ocele AISI 304.


Násypka se širokým plnícím otvorem, odolné kovové tělo, nerezový šnek s řezným složením. V základu stroje: základní. Masovka má nerezové tělo, nerezový šnek a matici. Zadní náboj je odnímatelný a díly, které se mohou opotřebovávat jsou vyměnitelné (bronzové třecí ložisko a nerezový čep s třecí plochou).


Nože a průtlačné desky, jsou o průměru 98mm.

Tedy shodné s originální masovkou ALBA. Toto čerpadlo má gumový stator, ve kterém se otáčí nerezový šnek a tím se čerpá tekutina. Výhodou tohoto typu je velká výtlačná výška.


Naopak mínus je, že často dochází k rozbití hydraulické části čerpadla a to při chodu nasucho, nebo při čerpání tekutin s velkým obsahem abrazivních nečistot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky