středa 28. listopadu 2018

Škrabka na brambory ikea

Rukojeť je vyrobená z materiálu, který umožňuje pevné uchopení. Výrobek před prvním použitím umyjte. Prozkoumejte naši nabídku kuchyňského náčiní, jež vám pomůže škrábat, mačkat, pasírovat, strouhat a tak dál!


Způsobů přípravy jídla je mnoho, a tak na ně potřebujete to správné kuchyňské náčiní. Vybírejte z naší bohaté nabídky – třeba hmoždíř s paličkou na přípravu pesta či guacamole. Díky nim se vám budou stránky snadněji používat.

Na našich škrabkách můžete škrábat i kořenovou zeleninu. IKEA - Kuchyňské doplňky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Máte pocit, že vám v kuchyňských zásuvkách něco chybí? Zkuste si vaření usnadnit s naším praktickým kuchyňským náčiním.


Máme struhladla, lisy na česnek, hmoždíře s paličkami, gumové stěrky, škrabky, naběračky a spousty dalších věcí, díky nimž může být váš čas strávený v kuchyni zábavný a inspirující. Pred prvým použitím výrobok umyte.

Barva dle skladové dostupnosti - Ostrým koncem z brambor odstraníte skvrny a očka. ZAKOUPILO již přes zákazníků) Škrabka na zeleninu je základní pomůckou do každé kuchyně. Usnadněte si práci se stylovou škrabkou na brambory či jablka.


KLÍČOVÉ VLASTNOSTI ŠKRABKY - potravinářský materiál - jednoduché použití - p. Pokud ale vsadíte na kvalitní švýcarské škrabky Victorinox, jiné už do ruky nevezmete. Navrženo speciálně pro bezpečnější a jednodušší používání dětmi, a tak může v kuchyni pomáhat celá rodina. Nůž má zaoblenou špičku, což zabraňuje zraněním. Pevné a bezpečné uchopení díky zaoblené hraně na konci rukojeti, která zabraňuje při používání.


Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo kuchyně. Automatické škrabky na brambory. Naopak nás zajímalo, kolik odpadu, tedy slupek, ve výsledku zůstane. A samozřejmě i to, jak se se škrabkami či nožem pracuje. Abychom zachovali objektivitu, všechny brambory jsme jen zbavili slupek, případné kazy jsme odstranili až po vážení – a posoudili, jak je škrabka i na takové dočištění vhodná.


VICTORINOX Škrabka na brambory oboustranná plast rukojeť. Oboustranná kuchyňská škrabka na brambory vhodná pro leváky i pravákz s červenou polypropylenovou rukojetí. Moderní kuchyňské škrabky s příčnou nebo podélnou, hladkou i zubatou čepelí usnadní a urychlí škrabání brambor, ovoce a zeleniny.


Profesionální škrabky na brambory jsou zároveň škrabkami použitelnými pro škrabání kořenové zeleniny. Do této kategorie také řadíme nabídku lapačů na odpad z loupaných brambor- slupek a škrobu. Pro následnou úpravu oloupaných brambor může být použit ruční lis na brambory pro následnou úpravu brambor.

Pokud však chceme vařit ve velkém, vyplatí se investovat do moderního zařízení šetřícího práci. Ikea STAM Škrabka na brambory. Například profesionální elektrická škrabka na brambory stojí i přes sto tisíc, má ale výkon 5kg za. Stroje pro zpracování, GastroFit. Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů.


TESCOMA škrabka na brambory PRESTO  Škrabka na brambory Presto značky Tescoma je vynikající pro snadné škrabání brambor, zeleniny apod. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodné do myčky nádobí.


Victorinox jsou tak ostré, funkční a oblíbené, že málokdo lamentuje nad tím, že jsou o nějakou tu desetikorunu dražší, než kuchyňské pomůcky od čínských výrobců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky