středa 28. listopadu 2018

Regál na kolečkách do koupelny

Třípatrový pojízdný stojan do koupelny Metaltex Laundry, x c. Zkroťte je a dejte své koupelně řád díky regálům a poličkám. Jaké skříňky do koupelny vybrat? Není nic snazšího, než do koupelny pořídit nové a vyhovující skříňky.


Ať už bude ráno nebo večer, kosmetika či kartáček na zuby budou vždy při ruce a na správném místě. Regál na kolečkách (5).

Wenko Rohový regál do domácnosti a koupelny Yago chrom se skleněnými deskami (0) Wenko Turbo-Loc nástěnný regál 2patrový z lesklé nerez oceli (0) Wenko Odkládací police na šampony patra z lesklé nerez ocel. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Praktický úložný regál na kolečkách , se úložnými zásuvkami, bude perfektním doplňkem do domácnosti, zejména do koupelny či kuchyně. Rozměr (šířka x hloubka x výška):32x37xcmDodáváno v demontu, záruka měsíců. Materiál: pochromovaný kov, kvalitní plast.


Hodí se do kuchyně, koupelny , šatny, do kosmetických salónů. Pevný i pojízdný regál do koupelny včetně dalšího nábytku do koupelny si můžete snadno vybrat na e-shopu KIKA. Akční slevy na vybrané výrobky jsou konečné a zohledňují všechny poskytnuté slevy.


Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH.

Velmi praktický regál na kolečkách do koupelny i kuchyně. Můžete si ručníky přisunout blíže vany, a když už regál nepotřebujete, snadno jej zasunete zpět do kouta. Zajímavým nápadem je také uskladnit v malém pojízdném regálu čisticí prostředky a pomůcky. Budete mít regál či polici stále na jednom místě, nebo by se vám hodil pojízdný model? Typy na kolečkách se hodí zejména do koupelny , kuchyně nebo dětského pokoje.


Dejte si pozor, aby se dal zabrzdit. Doplňkové skříňky a poličky do koupelny. Když už všechny poličky v koupelně máte, ale stále vám něco chybí, je to nejspíš doplňková skříňka.


Přesně ta, do které dáte všechno ostatní, co se jinam nevešlo. Vybírejte si z vysokých úzkých skříní, malých závěsných skříněk se zrcadlem či bez a mnoha. Zeller regál na kolečkách z lakovanového kovu Novinka! Kovový regál na kolečkách se policemi vhodný jak do koupelny , tak do kanceláře.


Koupelny jsou zároveň osobními lázněmi i místem, kde se postupně vystřídá celá rodina, když někam vyráží. Naše úložné prostory pro koupelny uspořádají věci tak, že bez problémů najdete kartáč na vlasy i během ranního úprku do práce a do školy. Vše pro Vás rychle, pohodlně a výhodně na MALL.


Kolečka zajišťují snadnou manipulaci. V naší nabídce k dostání v bílém provedení. Kč Bambusový regál do koupelny , rohový regál , regál s poličkami,.

Detail produktu Do obchodu. Díky této polici můžete využít každý výklenek. Snadno sestavitelná, se třemi košíky. Je tak úzká, že se vejde i do nejmenšího prostoru.


Ideální pro úklidové pomůcky. UPOZORNĚNÍ: Vzhledem k rozměrům nebo váze nezasíláme tento výrobek na výdejní místo! Opláchněte každodenní ranní rutinu a osvěžte své rituály pomocí koupelnových doplňků.


U nás najdete všechno možné od věšáků na ručníky až po poličky. Náš nábytek do koupelny vám pomůže roztřídit a uspořádat věci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky