úterý 27. listopadu 2018

Plastový kelímek s víčkem a brčkem

Hodnocení produktu: (). Lékárenský plastový kelímek s víčkem na jedno použití o objemu 120ml vyrobený ze zdravotně nezávadných vstřikovaných plastů, hlavně pro farmaceutický průmysl. Hrnek je dodáván v barvách - červená, růžová a modrá.


Rozměry: průměr x 1cm. Doporučená technologie tisku: tampontisk T2. Kompostovatelné víčko na kelímek 200ml. Kelímek je druh nádoby, který se používá převážně pro uchovávání a přenos. Active plastový kelímek s víčkem 5ml.


Kelímek s víčkem a brčkem , objem 4ml, dvoustěnný kelímek , transparentní. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vhodný na studené nápoje. Díky plastovému materiálu ho děti jen tak snadno nerozbijí. Kelímek plastový prasátko Peppa s brčkem víčkem l. Praktický kelímek s víčkem a brčkem vám pomůže dodržet pitný režim a mít nápoj vždy po ruce. Využijete ho na cestách nebo v kanceláři.


Specialista na potisk a výrobu na míru. S krásným motivem Mimoni. Objem kelímku je 4ml. Víčko s brčkem pomůže zabránit vylití nápoje. Výhodou plastového nádobí je dobrá omyvatelnost, která zaručí maximální pohodlí při úklidu.


Není vhodné do mikrovlnné trouby, ani do myčky na nádobí. Motiv veselého ovoce na tomto kelímku si vaše děti rychle oblíbí. Dodávame ve trendy letních designech bez možnosti výběru.


Vybrat si můžete ze barevných variant tak jak nálepku vidíte, nebo zrcadlově otočenou. Světle růžový kelímek s brčkem Premier Housewares Casey, 4ml. Dětský plastový kelímek s motivem oblíbených hrdinů z animovaných pohádek a seriálů se stane skvělým společníkem doma, na pikniku nebo venku při hře. Děti si tak snadno zvyknou na pravidelný pitný režim.


Netradičně je kelímek doplněn tvořítky na ledové kostky. Populární kousek prvotřídní kvality. Internetový obchod Časžít splní téměř jakékoliv vaše přání a kvalitním produktem to začíná. Pokud máte rádi všechno hezky na jednom místě, určitě oceníte šíři naší nabídky. Plastový kelímek na drobnosti v designu KNIT.


Principy ochrany soukromí na PriceOrcan. Price Orcan se vám snažíme přizpůsobit na míru. Je nám líto, ale toto zboží už nemáme v nabídce.


Snad tam pro vás budeme mít vhodné zboží. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte plastový kelímek s víčkem za nejnižší ceny a nebo plastový kelímek s víčkem pro pohodové oslavy, párty a další akce.


Kelímky máme za ceny vskutku bezkonkurenční. Pro extra velké objednávky nás kontaktujte telefonicky či e-mailem, nabídneme Vám ceny individuální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky