úterý 13. listopadu 2018

Kuchyňský robot kenwood major titanium kmm063

Mimořádný výkon, účelný design a úžasná všestannost. Sú to kuchynské roboty, ktoré ocenia aj skúsení odborníci. Major Titanium KMM0představuje to nejlepší z designu a technického umění značky. Ak je varenie Vašou vášňou, kuchynské roboty Titanium Chef a Major Vám ponúkajú slobodu a prostriedky, ako ju vyjadriť.


Popis a specifikace ↓Ke stažení.

Kuchyňské roboty Váš specialista kuchyňské roboty. This video is unavailable. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Hnětení, Mlýnek na maso, Sekání.


Velmi výkonný univerzální kuchyňský robot , který se stane neocenitelným pomocníkem při každodenní přípravě pokrmů. Díky výkonnému motoru, kovovým převodům a tělu a množství příslušenství v balení, je používání robotu příjemným zážitkem, který každého uspokojí. Free Shipping Available.


Lowest Prices on Top Items.

Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


W -stopniowa regulacja prędkości -misa o pojemności l -misa ze stali nierdzewnej -zabezpieczenie przed przegrzaniem -pokrywa zapobiegająca chlapaniu -schowek na przewód -cicha. Model je veľmi všestranný a oceníte na ňom tiež bohaté príslušenstvo, ktoré využijete pri rôznych činnostiach. A je úplne jedno, či si vyberiete classic, premier, alebo titanium. Tento robot je obdobný rade Chef. Dosť často je za ňu zamieňaný.


Hlavný rozdiel medzi kategóriami nájdete vo veľkosti nerezovej nádoby. Kenwood Titanium Major KMM0στο Skroutz. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Kombinovat lze jak pulzní spínač (například k drcení ledu), tak planetární systém míchání.


Dalších více než nástavců lze dokoupit. Můžete s nimi sekat, strouhat, krouhat, šlehat, hnětat, mlít, mixovat nebo odšťavňovat. S novou flexi metlou dokonale promícháte jemné směsi, krémy a těsta.

Můžete si být jisti, že díky pružným okrajům metly se všechny suroviny dokonale promísí a setřou ze stěn mísy. Kromě vysokého výkonu a jednoduchého ovládání vás okouzlí svým vzhledem. Systém planetárního míchání zaručuje míchání v celé nádobě, až k jejímu okraji. Díky širokému spektru příslušenství jej budete moci využít při každé příležitosti a usnadnit si tak práci v kuchyni.


Dobrý den, chci si koupit kuch. Také by mě zajímalo, jestli se dá koupit v příslušenství škrabka brambor. Vďaka skutočne vysokému výkonu a množstvu príslušenstva v balení, je používanie robota príjemným zážitkom s výsledkami, ktoré vás vždy uspokojí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky