čtvrtek 29. listopadu 2018

Drtič jablek prodám

Tyto nože lze použít i pro drcení brambor nebo řepy. Nože stroje jsou společně s motorem uzpůsobeny pro kvalitní rozmělnění jablek , jak na kvas, tak i na moštování. Prodám nový drtič na jablka, či jiné ovoce.


Stroj je nový, se zárukou. Možný odpočet DPH pro plátce.

Případně lze zakoupit i mačkač na hrozny. Zapojení na 220V normálně do zásuvky. Snadná údržba- stačí opláchnout, ložiska jsou.


Teno drtič je určen k drcení pomocí běžné elektrické vrtačky. Nádoba drtiče je vyrobena z nerezového plechu, víko s bajonetovým. Pěstujete-li jabloně, asi vás velká úroda jablek nijak nepřekvapí.


Nejenže vám šrotovník ovoce ušetří práci, ale také vám podstatně zvýší výtěžnost ovocné šťávy, jelikož šrotováním ovoce získáte jemnější strukturu hmoty a následné lisování je snadnější.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů drtič větví. Drtiče na zpracování ovoce. Extreme Fastest Big Tree Stump Shredder Modern Technology.


Takový drtič na ovoce vám v případě větší úrody velice usnadní práci se zpracováním jablek , hrušek, švestek i hroznů vína. Možná by se vám hodil drtič ovoce. Zjišťovali jsme, jak takový stroj.


Při výběru drtiče máte na výběr tři možnosti – ruční, elektrický nebo drtič pro vrtačku. W nebo vyměním za selata na výkrm pl. Ruční drtič ovoce je levnější varianta, vhodná pokud nedrtíte velké množství ovoce. Na ocelovém rámu je upevněna násypka se silonovými válci, které roztáčíte točením kliky a tím drtíte ovoce. Sám mám jeden doma už cca let drtí rychle a bez problémů.


Pytel jablek cca kg podrtí za cca sekund. Na moštování se mi nejvíc osvědčil drtič – válec se zubama ( je jedno, jestli dva válce proti sobě nebo jeden a jablka tlačit proti němu ). Pro ruční drtič je používán klasický způsob drcení pomocí válců s hřeby. Motor drtiče má výkon kW (2v).

Vybírejte si Zahradní drtiče větví podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Hlavně na jabka, zabil bych tím dvě mouchy jednou. Jak ale všechny využít? Tento drtič na ovoce je určen k drcení ovoce pomocí běžné elektrické vrtačky. Vertikální drtič pro drcení ovoce a zeleniny ve velkém výkonu.


Vhodný pro drcení jablek , švestek, hrušek, meruněk k přípravě moštů a kvasu pro pálenku a. Internetový prodej vybavení pro výrobu moštů a drcení ovoce. Tato uživatelsky příjemná sada na lisování ovoce a vína vám umožní bez námahy lisovat vlastní šťávy na víno a jablečný mošt! Lis je ideální k moštování hroznů, bobulí i jiného ovoce. JJ, originál šroťák nebo drtič na ovoce by byl ideální, ale nechce se mi kupovat stroj za x-tisíc, který potřebuju jednou za rok na dvě hodiny. Kdyby šel ten drtič větví využít jako nouzovka, tak by to bylo super, jinak by se samozřejmě využíval na to, na co je určený, větví mám taky plno a zatím je normálně pálím.


Nerezový drtič ovoce, šroťák Nabízím k prodeji nový nerezový vertikální drtič pro drcení ovoce a zeleniny, je vyroben z kvalitní potravinářské nerezové oceli,kvalitní dílenské zpracování. Použitá nerezová ocel zajišťuje absolutně hygienický provoz, pěkný vzhle velmi vysokou odolnost a také dlouhou životnosttohoto stroje. Zpracují větve o průměru až cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky