středa 7. listopadu 2018

Dřevěné sudy prodej

Prodej výrobků tradičního bednářského řemesla. V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10. Prodám dřevěné sudy na dekoraci a vodu 5 6 10 1a 2l Některé po renovaci.


Dřevo na výrobu sudů a soudků,je pečlivě vybráno z pomalu rostoucích dubů. Starožitné dřevěné víko od sudu s chemikáliemi Inzerát byl odebran z oblíbených.

SUD Inzerát byl odebran z oblíbených. Obytné sudy jsou stylové příbytky od jednoduchých sudových chatek na spaní až po luxusně plně zařízené sudové apartmány se vším všudy. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Ottův slovník naučný: ,,Slivovice je kořalka, která se vyrábí v některých zemích slovanských, zejména v Chorvatsku, v Bosně a Moravě po domácku, v novější době též v Čechách avšak zde po továrnicku, ze švestek. Koupací sudy Jak vznikl název Koupací sud? Název koupací su pro nádrž s vodou ohřívanou výhradně kamny na dřevo ponořenými uvnitř, má své doložitelné historické vysvětlení.

Speciální sudy vhodné pro finiš destilátů, speciálních piv a fortifikovaných vín. Použité sudy na víno Prověřené našimi dodavateli ve Francii, Španělsku, Portugalsku, Itálii nebo USA. Soudky se výborně hodí jako dárky a jsou praktické. Nabízíme kruhový i oválný tvar sudů v několika velikostech.


Vany a kádě vyrábíme z dubového nebo modřínové. Prodám několik kusů tato popelnice pojízdná na kolečkách , tlakově uzaviratelná, uzamyketelná. Použité, nepoškozené, dříve používané na ukládání obalů a nádobek od barev. Dubové dřevo má hodně tříslovin - z destilátu je cítit vůně a chuť dřeva a kouře. Trochu směřuje k whisky.


Jak jistě víte i dřevo není napořád a proto je třeba dřevěné záhony náležitě ochránit před škodlivými vlivy počasí atd. Materiál tedy standardně impregnujeme ochrannými prostředky proti dřevokazným škůdcům, houbám a plísním. Barvu a odstín můžeme na přání také doladit.


Dřevěné záhony a jejich ochrana. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody.


Vyvýšené záhony z dřevěné kulatiny nebo masivního plechu můžete založit kdekoliv - i na betonu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Ručně vyráběné dubové sudy různých velikostí vhodné pro zrání vína ale i jako dekorace do domácnosti. Kyblík oválný 5l - ceny uvedeny v textu (pouze v centrálním skladu) 3. V případě vašeho zájmu volejte c. Sudy kónické bez víka 200l 80kč. Dobrý den, staré dřevěné sudy na prodej nemáme.


Veškerý sortiment tohoto druhu je nový a momentálně jej prodáváme za standardní, nesnížené ceny. Nabídnout vám můžeme pouze nové dubové sudy s obručemi o objemu 1nebo 2litrů (nizozemský dovoz) a menší dubový soudek na květiny s objemem cca litrů. V našich vanách a kádích se snoubí kouzlo voňavého dřeva s ruční prací, kterou provádíme s největší pečlivostí a radostí. Nabízím plechový sudy s víkem, objem sudu 100L.


Vhodné na obilí, vodu, krmivo, atd. Představení společnosti Naše společnost se zabývá dovozem, zpracováním a prodejem dubového řeziva. Požadujete kvalitní a cenově dostupné dubové řezivo, dubové fošny, dubová prkna?


Neváhejte nás kontaktovat a osobně si ověřit náš individuální přístup k zákazníkovi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky