čtvrtek 8. listopadu 2018

Prisavka na sklo do auta

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Prísavky na bezpečné prenášanie autoskiel a sklenených tabúľ, upevňujú sa podtlakom v ponuke jednoduché, dvojité alebo trojité, tovar skladom už do hodín u Vás. Držák DJI OSMO POCKET a akčních kamer do auta - přísavka na sklo Pomocí tohoto příslušenství pro DJI Osmo Pocket je možné kameru jednoduše umístit do auta na sklo nebo jiný libovolný hladký povrch.

Jedná sa o prísavku, kde vrch umiestnite na čelné sklo a spodok oprete o palubnú dosku pod uhlom ktorý Vám vyhovuje. K prísavke je potrebné mať vaničku pre Vaše zariadenie (mobil, navigáciu), ktorá je upevniteľná na štvorbodový úchyt. V katalogu nemáme podrobnější informace o prisavka na sklo do auta.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Rollei Youngstar Car Kit Pomocí držátku Rollei Youngstar Car Kit, můžete připojit svoji kameru Rollei na všechny hladké povrchy.

Obsah balení: V adaptér do auta , držák kamery, přísavka ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Kompatibilita: Rollei Youngstar. Vhodné pro manipulaci s tabulemi skla nebo s jinými materiály s hladkou ploch. Lze použít nejen na sklo , ale i na jiné hladké povrchy.


Priehľadná prísavka slúži na upevnenie akýchkoľvek svadobných dekorácií na svadobné auto. Pomocou nej môžte pripevniť na kapotu svadobného auta rôzne kvety, mašle, balóny a iné dekorácie. Pred použitím je potrebné povrch vyčistiť a utrieť do sucha.


Prísavku navlhčiť, pritlačiť na povrch a vytlačiť vzduch. Prisavka na sklo do auta 7produkt ů. Hrazdička na sklo do auta Zabavte své dítě na dlouhých cestách autem! Tato roztomilá hrazdička obsahuje aktivity, které stimulují vývoj dítěte: želvu Margot s malou rolničkou, hvězdičku se šu. Univerzální držák do auta pro tablety 7-na sklo , černý.


PRÍSAVKA NA OKNO DO AUTA Predám prísavku na okno do auta. Díky své jednoduché konstrukci uchycení je vhodný pro široké spektrum přístrojů s vyššími fyzickým rozměry. Držáky drží tablet pevně zafixovaný, lze. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání prisavka na sklo.


Nie je pre vás praktickejší pomocník ako držiak na mobil do auta.

Magnetické alebo praktické plastové držiaky do auta ? Nech sa páči, u nás nájdete rôzny typy, vďaka ktorým viac telefonovanie počas šoférovania nebude problém. Vyberte si variant presne pre váš typ zariadenia. Držák mobilu(GPS) do auta , nastavitelná šířka, černý, plast, Swissten, přísavka na sklo , kloubový, černá, mobil. Držák Swissten S-GRIP BDržák Swissten S-GRIP Bvyniká svoji spolehlivostí a univerzálností. Pogumovaný povrch pro bezpečné uchycení smartphonu.


Jeho rozpětí je - mm. Přísavky na sklo , isix. Sponky na papier s prísavkou na sklo. Doplnky do kabíny nákladného auta , kamiónu. Originální držák na mobil do auta Samsung EE-V200SABEGWW v černé barvě.


Držák je určen k upevnění na čelní sklo ve vozidle. Zařízení funguje na přísavkovém principu. Zatmavovací pruh folie na čelní sklo o rozměru x 1cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky