středa 28. listopadu 2018

Dvouplotýnkový plynový vařič

Plynový vařič - dvouplotýnkový Picamp. Přináší pohodové vaření na dovolené nebo turistice v přírodě. Rychlé a pohodlné použití ocení i chalupáři, rybáři a kempaři. Vybírejte si Vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Prodám plynový dvouplotýnkový vařič Pálavan včetně originálního kufříku a návodu k použití.


Při osobním odběru předvedu. Hodnocení produktu:. Litr vody uvaří během minut. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. MSR Pocket Rocket plynový vařič je velmi lehký, malý a skladný.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte si Outdoorové vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Robustní konstrukce navíc předurčuje. V naší nabídce najdete vařiče předních evropských výrobců s dlouholetou tradicí.


Vařič je vybaven odnímatelným víkem a. Garantujeme spolehlivost a dlouhou životnost. Upozorňujeme, že každý stolní nízkotlaký vařič na propan butan v této kategorii, musí být připojen k propan butanové lahvi přes regulátor tlaku plynu. Je vhodný jako stálý vařič na chatu, kempování, nebo jako záložní vařič pro případ výpadku elektrického proudu.


Zdroj plynu je propan-butanová lahev, která může být ve velikosti kg, kg, nebo kg. Vařiče skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Prodáme dvouplotýnkový vařič a troubu LUXELL.


Ideální do malých kuchyní a víkendových chatek, kanceláří. L příslušenství: dva pečící plechy, jeden rošt, extra vnitřní plášt (Fe-Al),kt. Dvouplotýnkový vařič plynulé nastavení teploty pečení od 80C až do 3stupňů C. V přírodě se často spoléháte jen sami na sebe. Buďte proto připraveni i na možnost, že si budete muset sami uvařit. Vybírejte z naší nabídky přenosných campingových plynových vařičů a kartuší na propan butan.


Hořáky se závětřím a podporou hrnce snižují dobu vaření venku na polovinu. Ideální pro kempování, na chatu, chalupu, kanceláře, do domácnosti. Vynikající dvouplotýnkový plynový vařič Vango, který zaručí rychlé a efektivní vaření. Jeho hmotnost činí kg. Piezo zapalovaní pro rychlé a snadné uvedení do chodu bez zápalek.


Venkovní zesílené laminátové madlo a kufr pro maximálně pohodlný transport. Velmi odolné stabilizační. Nízkotlaký vařič je vhodný pro použití v karavanu, ve stanu nebo na chatě. Indukční či elektrický vařič Sencor je skvělým pomocníkem do kuchyně, ve které je potřeba šetřit s místem.


Hodí se ta nejen do menších bytů, ale i na chalupy nebo studentské koleje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky