čtvrtek 8. listopadu 2018

Hmota na čištění klávesnice

Hmota pro čištění klávesnice Vás zbaví prachu a jiných nečistot, které se Vám dostaly pod jednotlivá tlačítka klávesnice. Hmota se snadno tvaruje a pomůže tak v úklidu i špatně přístupných a členitých částí. Barvu v současné době nelze zvolit, je zasílána podle momentální skladové dispozice.


A zde jiná klávesnice a čištění komplet. Až bude ta „kulička slizu“ hodně špinavá (hlavně od vlasů), stačí ji propláchnout pod tekoucí vodou, chvíli opět v ruce válet a můžete pokračovat.

Za těch pár korun co stojí, je to rozhodně skvělý přípravek na čištění počítačových komponent. Hmota , díky které lze vyčistit i špatně dostupná místa od drobků a bakterií. Můžete mít ihned na prodejnách. Objednací kód: GJ925ab. Cyber Clean Sachet 75g.


Po použití vložte hmotu zpět do původního obalu, čímž výrazně prodloužíte její životnost.

Uchovávejte ji na suchém místě a chraňte před přímým slunečním světlem. Tu lze využít na jakákoliv zařízení, jako jsou kamery, telefony, herní konzole, tiskárny, klávesnice apod. Hmota je určena k opakovanému použití, přičemž nepotřebujete žádnou vodu ani další čisticí přípravek. Stačí jen kousek vzít a zatlačit.


Celý proces je navíc docela zábavný, takže se k čištění donutí i lenoši. Jednotlivé klávesnice promačkejte. Nejde to tak jednoduše, jak. Víš, že na klávesnici notebooku je až 5x víc bakterií než na záchodovém prkýnku?


Přitom se jí při práci s notebookem neustále dotýkáš. Ruku na srdce, kdy jsi naposledy čistil svou klávesnici? PC skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Nejvíce ji využijete při čištění klávesnice , myši, telefonu, ale hodí se i do domácnosti na špatně přístupná místa nebo na gruntování auta. I když je barevná, nezanechává žádné skvrny.

Hmota je vyrobena z velice speciální gumy, která na sebe zachytí všechen prach a dostane se úplně všude. Pro samotné čištění můžete využít některý z následujících postupů nebo jejich kombinaci: 1. Inteligentní čistící hmota. Jak to může vypadat, se podívejte na video. Princip je jednoduchý: čistící plastelínu doslova zamáčknete do klávesnice a pak ji opatrně taháte ven včetně nečistot, zejména.


Magic car clean je nejbezpečnější a nejúčinější látka na šetrné odstranění zn. Základem čištění klávesnice je možnost vyjmout jednotlivé klávesy, aniž by se muselo rozebírat celé zařízení. Všetky informácie o produkte Podložky a stojany k notebooku Hmota (guma) na čištění klávesnice , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Hmota (guma) na čištění klávesnice.


K oddělení kláves od těla klávesnice můžete využít šroubovák, či jiný plochý nástroj. Přijdete do práce, pustíte počítač a už to jede – klávesnice bývá v permanenci celý den. Dříve než se pustíte do rozebírání klávesnice zapamatujte si nebo si opište rozložení kláves.


A třebaže si ruce průběžně myjete, přirozená mastnota na prstech se přenáší na tlačítka. V kombinaci s prachem, kterému je přístroj vystaven neustále, vzniká koncentrovaná špína. O případech, kdy si uždíbnete ze.


Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky