úterý 13. listopadu 2018

Dýhované překližky

Drivers available same day. Například letecké překližky , jsou voděodolné lepené březové desky se sílou dýhy nebo mm. Používají se převážně při výrobě ultralehkých letadel, modelů, hokejek atd. Desky opatřené na povrchu krájenou ozdobnou dýhou.


Jsou používány na místech, kde jsou.

Velkoobchod s dřevařskými materiály. Výhradní zastoupení německé firmy GEBHARDT HOLZ-ZENTRUM pro ČR a SK. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Nosná deska může být jak klasická DTD tak i MDF deska nebo laťovka. Dále nabízíme kvalitní truhlářské sušené řezivo.


Zpracováváme všechny evropské dřeviny včetně dřevin. Nabízíme vysoce kvalitní dýhované desky v druzích dřevin.

Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ. Obalové překližky mají obalovou kvalitu, což znamená, že jsou přípustné všechny výrobní vady, pokud nesnižují pevnostní vlastnosti překližky. Suky jsou přípustné v neomezeném množství.


Desky se dodávají pro výrobu beden, přepravek či pro použití v případech, kdy nezáleží na vzhledu, jako šalovací desky atd. Vyrábí se jako několikavrstvé s kvalitním povrchem a používají se v nábytkářském průmyslu. Krátké video z dílny, kde se vyráběla organicky tvarovaná deska pracovního stolu. Vodovzdorné desky z lepených dýh opatřené folií.


Projděte si 6potenciálních dodavatelů v sektoru desky a překližky , dýhované na Europages, mezinárodní sourcingové platformě B2B. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dýhované desky se vyrábí způsobem nalepení tenké vrstvy masivního dřeva - dýhy na nosnou dřevotřískovou desku. Tloušťka dýhy bývá různá od mm - mm. Na rozdíl od masivního dřeva má dýha pravidelnější tvar.


Výhodou dýhované desky oproti desce z masivního dřeva je tvarová stálost (nekroutí se) a cena. Na objednávku s termínem dodání do hodin. This video is unavailable.

Dostupnost: objednávkové ×. Zabýváme se výrobou polotovarů z masivního dřeva a dýhované překližky. Produkty jsou rozdělené do několika skupin - výplňové mřížky, větrací mříže, kabelové průchodky, roletové systémy, tvarové lišty a madla. Vyrábí se ve více kvalitách a provedení. Ze smrkové laťovky dýhované bukovou nebo dubovou dýhou jsou vyrobeny některé díly zásuvek pod postele nebo uzavřeného úložného prostoru, také korpusy.


Další variantou jsou laťovky dýhované sesazenkou (krájenou dýhou). Tato deska je určena primárně pro výrobu. Překližky jsou určeny pro truhlářské účely.


V souladu s nařízením Rady (EU) č. Evropské unie zboží pocházející z Krymu nebo Sevastopolu. V naší nabídce najdete také velký výběr překližek. Dále také nabízíme palubky. Jedná se o překližky truhlářské, bukové, topolové ve všech tloušťkách.


Od jednoduché obalové překližky po vysoce kvalitní, speciální a zušlechtěné desky, jako jsou např. Dobrý den, pro podnikatele máme otevřeno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky