úterý 27. listopadu 2018

Dřezy do roviny s deskou

Jsou uloženy v rovině s pracovní deskou , kterou přesahují pouze o sílu plechu, a vytvářejí tak ucelený dojem bez rušivých přechodů. Jejich použití je ideální v kombinaci s kamennou pracovní deskou. Nerezové dřezy jsou vysoce odolné a snadno se udržují.


Tyto nerezové dřezy do roviny značky Franke jsou uloženy v rovině s pracovní deskou , kterou přesahují pouze o sílu plechu, čímž vytváří ucelený dojem bez rušivých přechodů. Ideálním doplňkem dřezu jsou designové dřezové baterie Franke a ostatní příslušenství z naší nabídky.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Skvělé ceny Rychlé dodání Kvalita, odborné poradenství. Tyto dřezy jsou umístěny v rovině s pracovní deskou. Hranaté i kulaté dřezy určené pro spodní montáž se vyznačují vysokou hygienou provozu.


Mohou být ultramoderním doplňkem Vaší kuchyně, mohou být kulaté, rohové, zabudovatelné do roviny s pracovní deskou či pod ni. Všechny tyto, od značek Teka, Franke, Blanco, atd. Další informace Souhlasím.

DŘEZY S MONTÁŽÍ DO ROVINY. Do roviny s pracovní deskou Horní - na pracovní desku Materiál dřezu Nerez. Zobrazuji všech produktů Nerezový dřez s odka. Dřezy pro montáž do roviny.


Doprava a platba Obchodní podmínky. Jaké nerezové dřezy s odkapem nabízíme? Seřadit podle: filter_list Filtruj Aktivní filtry. Nabízíme dřezy s možností umístění vany vlevo, nebo vpravo. Dále máte v nabídce u jednotlivých produktů možnost horní, nebo integrované montáže.


Kuchyňské dřezy BLANCO nabízí optimální řešení mycího centra Vaší kuchyně. Doplňky a příslušenství Čistící prostředky. Přípravné desky, prkén. DO ROVINY S PRACOVNÍ DESKOU Při tomto typu montáže se dřez ukládá do drážky vyfrézované v pracovní desce a spojuje se pomocí mechanických úchytů a utěsnění silikonem.


Obvodový lem dřezu je tak v rovině s pracovní deskou. Jde o opticky jednotné spojení dřezu a pracovní desky bez rušivých hran. Takový granitový dřez vám ušetří mnoho práce s údržbou, keramické dře.


Rozhodněte se pro funkční mycí centrum.

Dřez je v dnešní době něčím víc než jen místem na mytí nádobí. Obrovské množství produktů držíme skladem přímo u nás v Pardubicích, ostatní jsou dostupné většinou do dvou dnů. Montáž shora nebo do roviny s deskou (10) do roviny s pracovní deskou (49). Představují velmi elegantní řešení, které dodá vaší kuchyni dojem uhlazenosti a dobrého vkusu. Toto řešení je velmi efektní a hlavně i praktické, neboť lze jednoduše setřít případné nečistoty přímo do dřezu.


Nabídka dřezů pro montáž do roviny je však velmi malá. Aby ne, když kuchyňské dřezy tolik pomáhají. Ať už si vezmete mytí ovoce, nádobí, či jen umytí rukou, tak kuchyňské dřezy mají i dnes po tolika letech své existence pevné postavení a bez nich bychom si kuchyň je těžko představovali. Umýt nádobí a ihned se zbavit přebytečných kapek vody, přesně to nabízejí dřezy s odkapem.


Kapky na granitových dřezech nezůstávají, ale stékají do dřezu a zanechávají perfektně čistý povrch. Dle vašich prostorových možností vám jsou dispozici dřezy s odkapem vlevo i vpravo. Koupelny a topení kvalitně a levně. Rozměr dřezové nádoby je 3x 4x 1mm.


Dřez je určen pro horní nebo integrovanou montáž do minimálně 6mm široké skříňky. Alveus Kuchyňský dřez Line Maxim. Granitové dřezy se těší čím dál tím větší oblibě.


A není divu - díky vysoké kvalitě a nejrůznějším barevným provedením se hodí do každé kuchyně. V našem e-shopu naleznete granitové kuchyňské dřezy renomovaných značek v mnoha technických variantách, a tak nezáleží na velikosti vaší kuchyňské pracovní desky - kvalitu a praktičnost si u nás může.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky