středa 21. listopadu 2018

Lahvičky na tinktury

Takto necháme působit bylinky v alkoholu - týdnů a poté přecedíme přes plátýnko do zatmavené skleničky nebo lahvičky a uložíme na chladné místo, například do ledničky. Sháníte do Vaší firmy lahvičky , kapátka nebo uzávěry? Potom neváhejte a obraťte se na nás.


Původně jsme měli 150ml. Pokud Vám nějaký obsah zbyde, nemusíte se bát, lihové tinktury mají dlouhou životnost i přes let. I když zákon opět přikazuje udávat dobu spotřeby dva roky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. PET lahvičky s uzávěrem. Tinktury - lihové výtažky z bylin a pupenů rostlin. Pro výrobu bylinných i pupenových tinktur se používají v maximální míře čerstvé suroviny ( pupeny, klíčky, semena, byliny a čerstvě usušené byliny) Užívání: bylinné tinktury se mohou užívat současně, doporučujeme nejvíce dvě až tři lahvičky , k nim pak můžeme přidávat jednu tinkturu z pupenů.


KUSŮ: Sada kusů lahviček s profi rozprašovačem. Objem lahvičky 2ml Cena uvedena za set kusů. Rozprašovač na parfémy, toaletní vody, hydroláty, osvěžovače pleti, apod.


Vyroben z tmavého skla. Takto Vám jedna lahvička vystačí asi na dní. Výtažek ze žampionu, alkohol. Mohou se užívat současně – nejvíce až lahvičky.


Lahvičky na tinktury

K nim se přiřadí jeden pupenový výtažek v pořadí první v kúře vedle bylinných. Většinou se jedná o prostředek břízy. Není určen jako náhrada pestré stravy.


Nepřekračujte doporučené dávkování. Listy aloe vera zalijeme lihem a vše necháme dní na klidném místě louhovat. V průběhu této doby směs občas protřepáme, aby se uvolnily cenné látky.


Lahvičky na tinktury

Po uplynutí této doby přecedíme a tinkturu nalijeme do vhodné lahvičky. V hnědém provedení poskytují dostatečnou ochranu proti světlu. Praktické tenké kapátko umožňuje snadné plnění Vašich tanků, clearomizérů.


Jsou vhodné pro tinktury na bázi alkoholu. Vložte globuli do lahvičky s alkoholem a uzavřete ji. Poté lahvičkou bouchejte o měkkou podložku – o stůl, na který jste dali něco měkkého (poskládanou utěrku) nebo o stehno.


Lahvičky na tinktury

Ideální je bouchnout x (potenciace). Před použitím tinktury je vhodné lahvičkou zatřepat. Jemný rozprašovač šroubovací. Jakmile bude mít volnou chvilku, tak vám na dotaz rád odpoví Ing. Naše tinktury na Slovensku.


Zasíláme i na Slovensko. Hledáme seriózní společnost pro distribuci našich výrobků na území Slovenské republiky. Krásný den a pevné zdraví Vám za Bylinné kapky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky