pátek 23. listopadu 2018

Fiskars pilka zahradní xtract velká sw75

Plně zasouvací do držadla. Tato pilka je vysoce kvalitním nástrojem pro řezání čerstvého dřeva. Nový design s praktickou zatahovací sponou na opasek. Je vybavena integrovanou sponou na opasek, která se při používání pily zasune.


Rukojeť má neklouzavý povrch pro bezpečný úchop. Kromě toho je pila vybavena ochranou prstů, která zabraňuje sklouznutí. Umožňují snadno řezat větve a prosvětlovat koruny stromů. Právě pro tyto situace se hodí zahradní pilka značky Fiskars. Pilka se snadno a pohodlně drží v ruce.


Do řezu jde při tažném pohybu. Její předností je skladnost, jednoduché a bezpečné přenášení díky zasouvacímu pilovému listu do držadla, které je tvarováno pro pohodlné držení. Dalším prvkem zvyšujícím bezpečnost je list.


Její list s perfektně vybroušeným tvarem zubů umožňuje účinný řez. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Nejefektivnější způsob řezání čerstvého dřeva. Větší zuby pilky jsou speciálně navrženy pro efektivní řezání čerstvých větví.


Ideální pro řezání větví do t. FISKARS PILKA ZÁHRADNÍ Xtract VELKÁ SW75. Výdejna je uzavřena, zásilky expedujeme na adresu nebo je možné využít náš rozvoz po Praze. Upozornění Není možné zasílat na dobírku, platba pouze předem. Prosím, použijte minimálně znaky!


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Fiskars zahradní Xtract velká Ruční zahradní nářadí. K řezání čerstvého dřeva je určena zahradní , velká pilka Xtract SW75. Pílka je úplne zasúvacia do držadla a je vybavený šikovnou karabínkou.


Jej list s perfektne vybrúseným tvarom zubov zmožňuje účinný rez ťahom s nepatrnou námahou. Skvelo padné do ruky, vďaka ergonomickému tvaru. Váš nábytkový vyhledávač Kategorie.


Velmi účinný tvar zubů pilky zaručuje rychlé a přesné řezání syrového dřeva bez nutnosti přítlaku. Celý popis a technické parametry. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky