čtvrtek 8. listopadu 2018

Škrabky na zeleninu

Zde vám nabízíme jak klasické škrabky na brambory, tak i moderní kuchyňské škrabky na zeleninu , které můžete používat na různé druhy potravin a surovin. Práci vám také loupače různého ovoce a zeleniny. Všechny výrobky jsou maximálně praktické a funkční, velmi snadno se udržují. Na výrobu se používají ty.


Jedná se o perfektního pomocníka při loupání zeleniny, který vám uspoří spoustu času a ušetří námahu. Zejména pak je vhodná škrabka na brambory. Bezpečné škrabky pre deti s chránenou čepeľou. Veľa škrabiek na zeleninu má okrem toho menšiu dodatočnú čepeľ na hornom konci. S ňou môžete ľahko vyrezať malé hľuzy zo zemiakov.


Díky ní budou vaše pokrmy vypadat krásně. Pokud ale vsadíte na kvalitní švýcarské škrabky Victorinox, jiné už do ruky nevezmete. Moderní kuchyňské škrabky s příčnou nebo podélnou, hladkou i zubatou čepelí usnadní a urychlí škrabání brambor, ovoce a zeleniny. Victorinox jsou tak ostré, funkční a oblíbené, že málokdo lamentuje nad tím, že jsou o nějakou tu desetikorunu dražší, než kuchyňské pomůcky od čínských výrobců. Vybírejte si Škrabky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Najmä potom je vhodná škrabka na zemiaky. V ponuke máme ako škrabku s pevnou čepeľou tak výkyvnú škrabku. Výhoda výkyvnej škrabky je, že vďaka otáčaniu škrabky pre vás nebude problém oškriabať ani tu najčlenitejšiu zeleninu s výstupkami a rôznymi záhybmi. Niektoré škrabky sú navyše vybavené špičkou, ktorou.


Díky úchytu na konci rukojeti lze škrabku pověsit. Lze ji mýt jak ručně, tak v myčce na nádobí. OZO-a OZO-mohou být dodány na speciálním zvýšeném podstavci (ZFB.05), aby byly přizpůsobeny k čistícím stolům ZFZ-a ZFZ-(nutno uvést při objednávce). Stůl určeny k separaci brambor ZF-má čtyři separační zóny a stůl ZF-jich má šest.


Škrabky na zeleninu

Můžete využívat různé její alternativy. Oblíbenou pomůckou je například loupač na pomeranče a citrusové plody či velice praktická škrabka na chřest. Ostří škrabek je vyráběno z prvotřídní nerezové. Ak hľadáte automatizovanú strojovú škrabku pre veľkú prevádzku, ponúkame i mechanickú. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. WMF Výkyvná škrabka na zeleninu Profi Plus. Cromarganové nerezové oceli.


Ideální k oškrábání brambor a chřestu, okurku, mrkve, ale i další zeleniny s mimimální šlupkou. Vyberajte si Škrabky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Kvalitní škrabka na ovoce a zeleninu šetří námahu i čas.


Je zde škrabka na brambory, loupač česneku, loupač na pomeranče a mnoho dalších výrobků v různých provedeních. Zpět na Zpracování potravin. Elektrické gastro škrabky brambor dělíme dle velikosti : hmotnost vsázky na jeden cyklus až kg. Provedením škrabek brambor je obal - lakovaný plech nebo nerez plech.


Škrabky na zeleninu

Praktické škrabky na ovocie a zeleninu , ktoré vznikli spojením oceľového a silikónového materiálu. Skladem Varianty produktu. Nie je nič jednoduchšie, než oškrabať citrón.


Připravili jsme pro vás klasické škrabky na brambory, ale i moderní kuchyňské škrabky na zeleninu , které můžete používat na různé druhy potravin a surovin. Vybírejte si ze škrabek zdobících, stranových, otočných, oboustranných, na ryby, rajčata atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky