pátek 16. listopadu 2018

Domácí potřeby strašil brno

Nabízíme vybavení kuchyně, porcelán, sklo, sáčky do vysavačů, malé spotřebiče do domácnosti a nářadí pro zahradu. Brno , výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Mopy, smetáky, tepovače Dřezy, vědra Úklid v kuchyni Doplňky pro úklid Sušení, žehlení a praní prádla Prádelní koše. Sortiment, který zde najdete je jen částí toho co můžete najít na prodejnách, jelikož je náš sortiment opravdu široký a každá prodejna se zásobuje dle potře zákazníků, tak na těchto stránkách najdete zboží, které máme stabilně k dostání.

Baterie, žárovky a jiné. Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: Nespecializovaný velkoobcho Ostatní maloobchod mimo prodejny, stánky a trhy, Pronájem a leasing výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost, ale zabývá se i dalšími obory. Najděte svojí nejbližší prodejnu domácí potřeby v městě Brno , zjistěte otevírací dobu a přesnou adresu. Zboží zakoupené u nás můžete vrátit či vyměnit do 14ti dnů.


Kontaktujte nás ještě d. Přijďte navštívit osobně jednu z našich kamenných prodejen v Brně. Prodáváme domácí potřeby.

Firmy z okresu Brno - město. Informační portál pro Brno a okolí - kultura, finance, sport, obchod. Jednička mezi portály pro Brno a okolí. Postupně otevíráme naše prodejny.


Zda-li je otevřena ta vaše zjistíte po kliknutí na vybranou prodejnu. Několik dekád chodili Brňané pro žárovky, šroubky, svícny, formy na pečení, konve nebo třeba porcelán k Jaroslavu Cimrmanovi na Masarykově ulici. Legendárnímu železářství a domácím potřebám v centru města však nyní ubíhají poslední týdny. V maloobchodní prodejně ŽELEZÁŘSTVÍ TŮMA BRNO -TUŘANY nabízíme velice široký sortiment zboží pro domácnost, domácí dílnu, řemeslníky, kancelář, hospodářství a zahradu. Zásobujeme bezpočet firem a organizací materiálem a zbožím pro správu a údržbu provozů.


PC TESCOMA - Strašil Brno Ečerova 2b Brno - Bystrc. Domácí potřeby STRAŠIL s. Drogerie, papír, domácí potřeby Pavlíková. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Naše webové stránky ukládají soubory cookies, které pomáhají k jejímu správnému fungování.

Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Provozujeme internetový obchod s krmivy pro domácí mazlíčky. Najdete u nás kvalitní krmivo pro psy, krmivo pro kočky, potřeby pro zvířata a další doplňky pro Vaše milované zvířecí mazlíčky.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vážení zákazníci prodejna je z důvodu vládního nařízení uzavřena OTEVŘENO — pondělí - pátek 9. Vánoční nákupy si u nás můžete užít i dvě poslední adventní neděle, tedy 15. Otevřeno máme také v pondělí 23. Cukrářské potřeby a pomůcky pro cukráře.


Sladké potřeby nabízejí tradiční i moderní potřeby pro domácí pekaře a cukráře. Základní informace Nabízíme více než 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky