pátek 16. listopadu 2018

Kráječ na chleba ruční

Univerzální ruční kráječ na chleba s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní ploše. Ruční kráječ na chleba. V nabídce najdete elektrické kráječe , které jsou programovány i ruční kráječe , se kterými.


Kráječ chleba , sýrů a salámů, nastavitelný. Domácnost Inzerce Trutnovinky.

Pro zobrazení, je nutné se přihlásit. Vítězky soutěže o vstupenky jdou trsat na Ples Lokomotivy 23. Vstupenky na Vinařský bál vyhrály tři.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Mechanický ruční kráječ na chleba a pečivo. Nastavitelná tloušťka řezu 1-mm.

Broušený řezný kotouč z nerezové oceli. Silná přísavka pro upevnění k hladké pracovní ploše. Pro bezpečné krájení má kráječ přítlačnou krytku.


Pro lepší skladování má také sklápěcí opěrnou plochu. Staré zlaté časy se vracejí. Pamatujete jak jsem všichni měli v kuchyni jeden druh kráječe na cheba, protože jiný se zkrátka nedalo sehnat? Tradiční ruční kráječ na chleba od české firmy Lodos je zárukou dlouhé životnosti. Oproti elektronickému kráječi s ním ušetříte za energii.


Krájení je díky ostrému noži velmi snadné a kromě chleba naplátkujete také salám, šunku nebo tvrdý sýr. Prodám starý retro kráječ na chleba ,veku,salám,atd. Třeba se bude někomu hodit. Koukni na mé další inzeráty.


Elektrický kráječ na knedlíky, nerezový, najednou nakrájí až stejných plátků kynutých i bramborových knedlíků silných cca 1. Univerzální mechanický ruční kráječ s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní. Krájet můžete také například pečivo, uzeniny, tlačenku a spousty dalších potravin. Elektrický kráječ vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, s ochranným víčkem pro bezpečné použití, vhodné do myčky Praktický ruční kráječ na salátovou okurku či cuketu, s kterým zeleninu pohodlně rozkrojíte na či částí.

Krásné krajíce chleba zvládnete snadno i bez použití elektřiny. Tloušťka je nastavitelná, ostrá nerezová čepel zajištuje rovný řez. Další použité materiály: ocel.


Kráječe chleba a salámů za akční ceny. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Většinu zboží zasíláme okamžitě. This feature is not available right now.


Please try again later.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky