pátek 2. listopadu 2018

Stojánek na knížku

Díky skladnému držáku na knihu si můžete číst kdekoli, aniž byste museli přidržovat stránky knihy. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI STOJANU - údržb. Vybírejte si Stojánky na čtení podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Využijete ho při psaní domácích úkolů, při čtení knihy i jako podložka na předlohu při malování. Praktický stojánek na knížku nebo tablet. Po použití lze stojánek složit naplocho.


Stojánky dodáváme v luxusním plastovém obalu, který kromě parády také chrání stojánek při přepravě k vám. Podívejte se na naši nabídku romantických kovových a dřevěných stojánků na kuchařku. Romantické stojánky na kuchařku.


Vložte do něj kuchařku otevřenou na stránce s vybraným receptem a použijte těžítko pro uchycení stránek. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Bude tak mít pomocníka při čtení nebo krásný stojánek , do kterého si může dát obrázek od vnoučete či fotografii celé rodiny. Dřevěný stojánek na knihu či fotografii. Baví vás vaření a každá další kniha s recepty vám udělá radost?


Aby vám déle vydržela, pořiďte si praktický stojánek z pozinkovaného drátu. Pak se můžete spolehnout, že se například památeční kuchařka po babičce nebo horká novinka od některého televizního kuchaře jen tak. Přidat produkt k porovnání Podpěrka knih 2ks.


Knížku pohodlně zapřete o malý podstavec a sklon navolíte na stojánku v zadní části. Stojánek je vyrobený z ozdobně krouceného kovu. Stojan tak vytvoří tvar „A“ a nerozjíždí se. Pro moderně založené kuchtíky stojánek poslouží jako držák na tablet. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tento pevný dřevěný stojánek na knihy má dvě různé polohy užití. Může být školákům užitečný např.


Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. V přední části lze odložit psací potřeby. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi. Bezpečné doručení až domů a platba až dní po vyzkoušení. Držák na kuchařkou knížku MANGO, dřevěný Emako.


Vlastnosti Produktu: z přírodního dřeva, pevná konstrukce, užitečný v každé domácnosti, ozdobná šňůrka, možnost zavěšení na zeď. Můžete číst knížku a přitom mít volné obě ruce. Je dobře složitelný pouhý sklopením obou částí do sebe, tak že se dobře vejde do každé tašky. Pracovní podklady, texty, nebo tabulky se vám mohou nabízet.


Ale kam takovou knížku v kuchyni postavit, aby byly recepty dobře vidět a knížka nepřekážela při vaření? Ideálním řešením je elegantní stojan na kuchařku. Kovový stojánek na knížku , obrázek či fotku v bílém provedení s patinou.


Za socialismu panovaly na základních školách zcela odlišné podmínky než dnes. To ale neznamená, že bylo špatně úplně všechno. S nostalgií dnes vzpomínáme především na bezstarostné mládí!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky