pondělí 12. listopadu 2018

Prodám plechový kanystr 20l

Jsou odolné proti všem ropným výrobkům a kyselinám. Prodám plechový kanystr. Kvalitní kovový kanystr o objemu 20L. Vhodný jak pro použití v dílně, servisu, tak na zahradě.


Plechový kanystr je odolnější vůči rozbití, než kanystr plastový Plechový kanystr na PHM s klapkovým uzáv.

Nenačatý, pouze celý sud nebo kanystr. Inzerát byl odebran z oblíbených. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat svůj obchůdek a ta. Hodnocení produktu:. Vhodný pro přepravu a skladování pohonných hmot.


Motocykl je ve velice dobrém stavu najeto 47tis. Dva kufry jsou z 20l kanystru 1x Al kufr.

Při rychlém jednání dohoda o ceně. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Projděte si inzeráty prodam kanystry 20l na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Plnící otvor se šroubovaným. PRESSOL kanystr plechový 20l. Z ocelového plechu, vnější i vnitřní lakování zabraňující vznícení paliva.


Jistota je jistota, a proto je dobré s sebou vždy vozit alespoň jeden kanystr naplněný příslušnou pohonnou hmotou. Ideální je pro tyto účely velký 20l kanystr , v nouzi však postačí i menší, třeba 10l nebo plastový 5l kanystr s praktickým hrdlem, pomocí kterého palivo snadno doplníte do nádrže. Kancelářské židle a křesla. Využijte této jedninečné nabídky a kupte kanystr 20l za báječnou cenu. PHM po předchozím používání!


Prosím raději e-mail nebo sms. Kanystr je vhodný na převoz PHM. Děkuji Cena: 12- (Zlín) Tabulové nůžky Dobrý den, nabízím tabulové nůžky.

Jsou funkční, ale spíše na náhradní díly. Pro více informací, nás kontaktujte na tel. Aukce 1Kč s dopravou 1Kč. Kup teď Kč s dopravou 1Kč. Jezdíte na dlouhé cesty do přírody, či jiná místa, kde není benzínová stanice na každém rohu?


Nebo jste ten typ člověka, který chce být připravený na každou situaci? Pak jistě užijete tento velmi kvalitní kovový kanystr určený speciálně na pohonné hmoty. Při odběru více kusu možná domluva ceny V případě zájmu pište na evry.


Vhodné použití na benzin,naftu atd. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky