pondělí 5. listopadu 2018

Jak nejrychleji odkyselit organismus

Jistě, unavený bývá v dnešní rychlé době každý, nicméně jestliže se necítíte ve své kůži celý den, trápí vás čím dál častěji alergie a ručička váhy se pomalu přesouvá doprava, je třeba zdvihnout nad sebou pomyslný ukazováček a začít jednat. V malých množstvích mohou kyselé potraviny jako cukr, přísady do potravin, maso, oleje, trans-tuky a smažené potraviny ovládat detoxikační systémy vašeho těla. Jedinou možností, jak zpět dostat organismus do rovnováhy, je jej odkyselit , což nevypadá složitě, ale nutné je vydržet a mít silnou vůli. Nejprve je nutné říct, že odkyselení těla je dlouhodobý proces a nejlépe byste se měli chovat tak, aby byl organismus neustále v rovnováze a nedocházelo k překyselení. Jak odkyselit organismus ? Teď už tedy jistě tušíte, že v případě překyselení organismu dochází k poklesu hodnoty pH pod tento ideální interval.


Standardně jde o pokles maximálně o pár setin, což se nám může z pohledu čísel zdát jako málo, ovšem na svém těle to výrazně pocítíme. Základem pro zlepšení stavu překyseleného organismu je znovunastolení acidobazické rovnováhy. Upravte si stravovací zvyklosti a pijte dostatečné množství vhodných tekutin. Dodržujte zásady stravování při odkyselení organismu uvedené v jídelníčku níže. Překyselený organismus nemůže být zdravý.


Svým stylem života si buď dokážeme zachovat zdraví až do pokročilého věku, nebo naopak přivodit nemoci a předčasnou smrt. Zloba, stres, nevhodná. Na odkyselení organismu jsou doporučovány četné speciální přípravky a prostředky, svépomocí jej pak můžete dosáhnout fyzickými a dechovými cvičeními, zkvalitněním stravování , změnou životního stylu (konec s kouřením, alkoholem, stresem,…), pozitivním myšlením a dalšími postupy. Veškeré problémy zmizí hned poté, kdy organismus dostane účinnou pomoc v podobě přiměřeného a pravidelného „přísunu zásaditých látek. Cukr, sůl a jejich souvislost při překyselení.


Lidský organismus je odkázaný na kuchyňskou sůl a potřebuje jí denně asi 3. Musíte řádně třepat každým kouskem těla. Dejte si před sebe polštář. Klekněte si a ruce sepněte nad hlavou jako kladivo. Varovné příznaky, že vaše tělo je příliš překyselené a jak ho rychle odkyselit 2. Množství zdravotních problémů dnešní doby je možné připsat na vrub procesu, který se děje uvnitř těla – překyselení. Tvrdí, že organismus je na kyselé vlivy z prostředí zvyklý a připravený a má velmi účinné metody, jak si udržet žádoucí prostředí (paradoxně pro nás má být obtížnější vyrovnat se s vlivy zásaditými, s nimiž se organismus není tolik zvyklý potýkat).


Mnohem lepší je co nejrychleji přijít na to, co ji způsobilo, a tento stav začít léčit. Je-li naše léčba úspěšná, dojde postupně k normalizaci pH a acidobazická rovnováha se ustálí sama. Ještě poznámka: Pálení žáhy není znamením překyselení organismu, jak si mnozí myslí. Jde o stav, při němž žaludeční. Kojení dětí je už od pradávna jedním z obecných rysů všech kultur, protože na něm záviselo samotné přežití narozeného dítěte.


Chcete-li obnovit rovnováhu v těle a odkyselit organismus , musíte přejít na zdravý způsob života a především změnit jídelníček. Jen tak vytvoříte vlastnímu tělu optimální podmínky k tomu, aby byla natrvalo nastolena acidobazická rovnováha a nedocházelo k žádným výkyvům. Teď, když už víme, jak je důležité pravidelné pročištění a detoxikace našeho organismu, musíme se také naučit, jak to správně provést. Je však třeba si uvědomit, že ačkoli se začneme cítit lépe, zdaleka nemáme vyhráno a je třeba v procesu stabilizace pokračovat.


I když si to nejspíše ani neuvědomujete nebo o tom vůbec nevíte – překyselení organismu se řadí k jedné z nejnebezpečnějších civilizačních chorob. Kde se kyselé látky berou? Náš organismus musí být pořád v rovnováze mezi kyselinami a zásadami.


Naše tělo si bohužel dokáže kyselé látky vytvořit samo, což bohužel nijak neovlivníme. Také tím, jak se začnou odpadní látky uvolňovat z těla, staré bolesti se mohou probudit a můžeme začít mít pochybnosti nad touto metodou léčby. Ale je důležité v kůře pokračovat, protože se velmi rychle dostaví úleva a přebytečné kyseliny se zneutralizují a hned na to odstraní z těla ven.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky