středa 26. února 2020

Sencor scd5355mr

Sencor SCD 5355MR - autorádia s CD a podporou USB prohifi. Zboží již není možno dodat nebo bylo dočasně vyřazeno z prodeje. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Původně jsem taky myslel, že je to baterka - ca měsíců stará, jezdím 50km do práce a zpět, takže by měla být v dobrý kondici, na krátký vzdálenosti nejezdímm. Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo podobný problém, ev.


Koupil jsem si nové autorádio od Sencoru SCD 5355MR. Vím nic moc, ale za ty peníze. Problém je že jsem ho zapojil do Octy ( TDi 81Kw combi rv.20) a při jízdě se my vytrácí.


Ahoj, chtěl bych si koupit nové autorádio, ale nemůžu se rozhodnout jaké. Podle různých diskuzí vychází dobře cenově i kvalitou Pioneer DEH-2900MP, JVC KD-G3nebo. Kolik jsi platil za to rádio kolem 2tis. ALFA COMPUTER CZ, sro Kód Název popis bez DPH s DPH e-shop s DPH ES HW IM NB BR Zár. Hory DIČ: CZ258517v 06:hodin www.


Prodejny, kde nakoupíte konkrétní zboží Internetový obchod Olbrachtova Ostrava-Sl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky