středa 12. února 2020

Vestavná monoklimatická chladnička

Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzia. Technologie DynamicAir udržuje konstantní proudění vzduchu, které zajišťuje stabilní teplotu v celé chladničce. Zjistit více o AEG SKE818F1DC vestavná chladnička. Udělujte chladničce pokyny pouhým přejetím prstu, perfektní přehled o aktuálním nastavení vám zajistí přeh. Recenze) S policí FlexiShelf můžete přeorganizovat vnitřek chladničky, jakkoliv vám to vyhovuje.


Pohyblivou poloviční polici lze plně nebo napůl vysunout, aby se vytvořilo místo pro. Bosch Podstavná chladnička KUR1. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenzí.


Kombinovaná vestavná chladnička s mrazákem nabízí velký objem pro uložení potravin a díky unikátní technologii FreshControl uchová potraviny čerstvé 4x déle než běžná chladnička. Volně stojící monoklimatická chladnička má velký objem v chladící části a snadno se s ní manipuluje. Vestavná lednice bez mrazáku je zabudovaná v kuchyňské lince, tudíž šetří místo a není vidět. Malá monoklimatická lednice se hodí se do menších domácností nebo ji můžete využít jako minibar.


Vestavná monoklimatická chladnička

Tento šikovný systém byl navržen, aby udržoval optimální teplotu v chladničce bez ohledu na to, jak často ji otevíráte. Známky používání: ano Funkční: ano Promáčklý plášť na několika místech, poškrábané Zboží je prověřené a jeho reálný stav i kompletnost je zachycená na fotografiích v popisu nabídky. Vnitřní prostor je osvětlen úsporným LED osvětlením. Vestavná monoklimatická chladnička KU15RAZeleninový kontejner s víkem - ideální místo pro udržení ovoce a zeleniny. Vždy dobrý přehled s perfektní osvětlení interiéru denním.


OCHRANA VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ. Společnost Electrolux je odhodlána být důvěryhodným a spolehlivým partnerem pro všechny své vážené zákazníky. Siemens Vestavná chladnička KI21RAD30. Pak přesně vám bude vyhovovat vestavná monoklimatická lednička.


Zabudovaná v kuchyňské lince nenaruší styl kuchyně a precizně se postará o hygienicky nezávadné skladování potravin. Monoklimatické ledničky nabízejí dostatek úložného prostoru a různé teplotní zóny pro různé druhy potravin. Automatické odmrazování je komfort, na který si velmi rychle zvyknete. Kč Včetně PHE a DPH Na objednávku Zboží není skladem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Candy CRU 1NE VESTAVNÁ MONOKLIMATICKÁ CHLADNIČKA CRU 1NE.


Vestavná monoklimatická chladnička

Prodejna a výdejní místo ve Zlíně. Při výpadku proudu chladnička udrží stálou teplotu až hodin. Námraza na vnitřních stěnách mrazničky je redukovaná díky systému LessFrost. Už žádné mrazící rošty znamenají více vnitřního prostoru v mrazničce.


Přihrádka hyperFresh plus s regulací vlhkosti udrží ovoce a zeleninu až 2x déle čerstvou. Uvnitř chladničky jsou dvě zásuvky na ovoce a zeleninu, přenastavitelné skleněné police a příčky ve dveřích. Otevírání dveří je zaměnitelné, chladnička se instaluje do skříně.


Díky čtyřhvězdičkovému mrazicímu oddílu uvnitř této chladničky můžete rychle, pohodlně a bezpečně zmrazit i čerstvé potraviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky