čtvrtek 13. února 2020

Sencor robot pastels

Sencor robot pastels

Je i trochu sentimentální, ale uklidňuje a hřeje. Barvy výrazně ovlivňují naši psychiku. Obklopíme-li se správnými barvami, usnadníme si život.


Vstupte s námi do světa pastelových odstínů a rozsviťte svou kuchyň špičkovými spotřebiči v barvě pomněnky, limety, broskve, šeříku, máty nebo korálu. Je aj trochu sentimentálna, ale upokojuje a hreje. Jsem kuchyňský robot nové generace, který splní všechna vaše kulinářská přání. Spolehněte se na mě a já vám pomůžu stát se šéfkuchařem ve vaší vlastní kuchyni.


Celokovová krása zvonka aj zvnútra. Kovové telo podporujú celokovové prevody, ktoré sú zárukou extrémnej výdrže. Vysoká kvalita a poctivé spracovanie kuchyns. Sencor opens up a new world of culinary delights with food processors and stick mixers. Tyčový mixér Sencor SHB GG Má barva je barvou šťavnatého citrusu, je jásavá, rozverně osvěžující.


Dodá ti chuť pustit se do práce a nenechá tě rezignovat, vnese do tvé kuchyně vůni jara, den co den obejme celou tvoji rodinu, zpomalí čas a uleví ti od stresu. WE SEE THINGS IN COLOR. Color significantly affects our well-being.


Life is easier when we surround ourselves with the right colors. Planetární systém hnětení, míchání a šlehání zajistí, že váš kuchyňský robot Sencor beze zbytku zpracuje a důkladně promíchá všechny přísady. Díky bajonetovému uchycení hnětacích háků a šlehacích metel je jejich výměna snadná a rychlá a uchycení pevné a bezpečné. Funkce jako variabilní regulace otáček.


Sencor robot pastels

To byl rok plný velkých událostí a jednou z nich bylo také stvoření značky Sencor. I přes tuto neklidnou dobu vnikla v Japonsku značka Sencor a nazvala tento rok za “Rok, který změnil všechno”. Stm Pastels 40wh White Food Processor, sensor. W, white Immersion blender Mixer Sencor SHB Pastels Stick Blender, kitchen free png size: 700x900px filesize: 470.


Sencor známe hlavně jako značku levných spotřebičů. Proto když se objevily kuchyňské roboty ze „čtyřicítkové“ řady Pastels , nebudily v prvních okamžicích důvěru. Jenže pak postupně začalo účinkovat spojení nízké ceny a celokovové konstrukce. Jeho robustní celokovové tělo s převody z prvotřídní oceli s bohatou škálou příslušenství si na poli hnětení, míchání, šlehání, mletí či strouhání, které zvládá až v osmi rychlostech, poradí takřka se vším. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Sencor robot pastels

Kuchyňský robot Sencor Pastels představuje vlajkovou loď řady Pastels. Topinkovač Sencor STS YL Má barva je barvou tisíce malých sluncí rozhozených po lukách, přináší radost, smích, změnu a uvolněnost, uvolní tvoje skryté touhy, probudí bezprostřednost a především zvýší tvůj apetit. Je hravá a bude tě bavit. Dokážu připravit tousty v šesti stupních propečení, automaticky je. Poteší bajonetový systém uchytenia nástavcov, vďaka ktorému bude zostavenie a výmena komponentov otázkou okamihu.


Kuchynský robot Sencor Pastels je prispôsobený na pohodlnú prácu každý deň. Výkyvné rameno umožňuje jednoduchú manipuláciu. Odnímateľná misa a všetko príslušenstvo je možné umývať v umývačke. Potěší bajonetový systém uchycení nástavců, díky němuž bude sestavení a výměna komponent otázkou okamžiku. Odnímatelná mísa a veškeré příslušenství je možné mýt v myčce.


Planetárny systém miesenia, miešania a šľahania zaručuje bezzbytkové premiešanie obsahu misy. Nechýba ani tepelná poistka proti prehriatiu. SENCOR dnes sází na několik trendů a právě tím je na světovém trhu výjimečný. V první řadě je to šířka sortimentu.


Tak jako v Japonsku v sedmdesátých letech, tak i na počátku třetího tisíciletí po celém světě reaguje SENCOR na každý podnět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky