pondělí 24. února 2020

Sekera širočina cena

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Predám starožitnú tesársku sekeru Širočina vo výbornom stave.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobn. Sekery sú nepoužívané, plne funkčné. Aukce 3Kč s dopravou 5Kč.


Starožitný řeznický-tesařský špalek. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.

Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Cena : - (Praha) Pohon pro otvírání oken, světlíků, větracích šacht. Jedná se o raný typ skandinávské sekery známý a rozšířený od středověku až do 18. Hlava sekery je souměrná a opatřena rovnou násadou.


Prodám let starou tesařskou sekeru širočina. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Sekera je všetranně použitelná, vhodná. Univerzální sekera ve více rozměrech.


Nejlehčí verze se skvěle hodí na odvětvování, různé práce kolem domu, nebo jako sekera na cesty. Tesařská sekera přizpůsobená potřebám tesařského mistra. Ve verzi s 800mm topůrkem už se jedná o mocného pomocníka. Ručně vykované nástrojové hlavice jsou z vysoce kvalitní speciální oceli, dvakrát voskované násady jsou ze dřeva horského jasanu.


Lesnická sekera STIHL AX T. Porisko je zhotovené z orechového dreva, dĺžka sekery je 100cm. Fiskars Xje výborně vyvážená a vyniká vysokou rychlostí švihu. Tato univerzální sekera se skvěle hodí pro štípání menších i větších špalků, ideálně pro střední špalky s průměrem - cm.


Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky. ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s.

Provádíme návrhy a realizace zavlažovacích systémů, systémů robotických sekaček, údržbu zeleně. Ručně vyrobená tesařská sekera , zvaná širočina , bez násady. Vyrobena okolo poloviny 19.


Původní stav po očištění od koroze a ošetření voskem. Pro srovnávání, vyhlazování, práci s kulatinou apod. Smíšené formy obou mohou být použity pro jakoukoli uvedenou pracovní činnost.


Vitajte na stránkach Miestnej akčnej skupiny OZ Mikroregión Požitavie – Širočina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky