čtvrtek 27. února 2020

Sencor kuchynsky robot

Kuchyňské roboty Proměňte pracnou a zdlouhavou přípravu těst, krémů a sněhů ve skvělou zábavu ve dvou: vy a váš kuchyňský robot. Premeňte prácnu a zdĺhavú prípravu ciest, krémov a snehu v skvelú zábavu v dvoch: vy a váš kuchynský robot. Sencor mě vyrobil s extrémně výkonným a odolným motorem, který má měděné vinutí pro dosažení vysokých otáček. Kvalita mého motoru je vysoká, ale kdyby se přeci jen něco pokazilo, mám na něj záruku let.


Sencor kuchynsky robot

Kuchyňský robot Sencor STM RS Má barva je barvou křehkých květů, které na počátku jara promění sakurové stromy v nádherné kytice, přinese do tvé kuchyně něhu, krásu a plnou náruč křehkosti a citů. Je i trochu sentimentální, ale uklidňuje a hřeje. Můj motor je silný a udržuje nastavené otáčky i při vysokém zatížení.


Jako bonus, jsem fešák stvořený do každého interiéru, díky výběru z devíti pestrých barev. Výkonný multifunkční kuchyňský robot Sencor vás překvapí bohatou škálou možností i svojí kvalitou. Mixuje, šlehá, hněte, mele maso, tvaruje cukroví a ještě skvěle vypadá. Speciální FLEXI šlehač a FLEXI metla.


Se silným motorem umím udržovat nastavené otáčky i při nejvyšší rychlosti. Jelikož jsem kuchyňský robot , disponuji řadou. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Zastanu hned několik užitečných funkcí a jako bonus o sobě musím říct, že jsem zkrátka velký fešák s kvalitním celokovovým tělem, které ladí do každé domácnosti. Extremely powerful 000W motor with hubs. Salad maker with all the function of stand mixer. Planetárny systém miesenia, miešania a šľahania zaručuje bezzbytkové premiešanie obsahu misy. Nechýba ani tepelná poistka proti prehriatiu.


This feature is not available right now. Please try again later. Nechybí ani tepelná pojistka proti přehřátí. Planetární systém hnětení, míchání a šlehání zaručuje bezezbytkové promíchání obsahu mísy. Vyberajte si Kuchynské roboty podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Můžete jej použít k mixování, šlehání, hnětení, mletí, strouhání, výrobě těstovin nebo domácích klobás. Pořádný kuchyňský robot by neměl chybět v žádné domácnosti. Zastane totiž spoustu práce a ušetří vám drahocenný čas, který můžete strávit například s rodinou nebo s přáteli.


Sencor kuchynsky robot

S jeho pomocí si rychle a. Kromě robustního celokovového těla s kovovými převody a 3-výstupovou konstrukcí se může robot pochlubit také planetárním systémem hnětení, míchání a šlehání. Určitě oceníte i praktické LED osvětlení mixovací nádoby. Optimální rychlost otáček. Extrémně výkonný kuchyňský robot vhodný k výrobě různých druhů těst, a dokonce i těstovin.


Součástí balení jsou dvě nerezové nádoby s měrnou stupnicí a nástavce na hnětení, šlehání a lehká těsta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky