pátek 14. února 2020

Stolní desky a nohy

Mít na výběr je úžasné – i když sháníte stolní desku. Proto jich máme tolik z masivního dřeva, tvrzeného skla i dalších materiálů s různými povrchovými úpravami a rozměry. Tato stránka vyžaduje cookies, aby zajistila provoz všech svých funkcí. Pro více informací o tom, co je obsaženo v cookies naleznete v našich Zásadách ochrany osobních údajů.


Vytvořte si stůl podle vlastní chuti.

Kombinujte si stolové desky nebo nohy ke stolu podle libosti a získejte tak originální kousek, u kterého se vám bude pracovat či studovat ještě lépe. V naší nabídce naleznete stolové desky vhodné do interiéru i exteriéru. Podstavce a nohy , to jsou takové kalhoty našeho stolu. Přidejte k nim stolní desku, a celý outfit je hotový.


Můžete vybírat podstavce z masivního dřeva v moderním stylu nebo klasičtější variantu. Některé mají i police, jež slouží jako úložný prostor navíc (stejně jako kapsy u kalhot). Kulaté stolové desky jsou náročnější prostor, než obdélníkové nebo čtvercové stolové desky , které vyžadují méně místa a lze je přisunout ke zdi.


Dále je při výběru stolové desky třeba zvážit, kolik lidí u stolu chcete usadit, a k čemu stůl budete primárně využívat.

Typickým příkladem použití jsou pracovní stoly, regály, zábradlí, svařované a montované konstrukce, jednoúčelové stroje, kotle, boilery, atd. V našem katalogu naleznete centrální stolové podnože i designové stolové nohy vhodné pro restaurace, zahrádky, hotely, vinárny a kavárny s možností přizpůsobení výšky a barevného provedení. V interiérech restaurací jsou vhodné centrální podnože v. Pro plnohodnotné využití stolní desky si nezapomeňte objednat i boční kontejner Teeny kterým je deska stolu podepřena z jedné strany. Stolní deska Rea Teeny 5. Desku tedy můžete libovolně posouvat, a tak si vytvoříte ještě větší prostor pro vaši práci.


Stavitelné nohy a nožičky jsou ideální k vyrovnání odchylek v nerovnosti podlahy a podkladů. Vyberte si desku jídleního stolu, jaká se vám líbí, a pak podle libosti přidejte nohy nebo podstavec. Police a nábytkové desky koupit o objednat u OBI. Nabízené stolní desky , vhodné pro sestavení jídelního a kuchyňského stolu, jsou vyrobené z lamina a mořené do různých barev.


Všechny stolní lamino desky jsou s ABS bezpečnostní hranou. Ke stolním deskám nabízíme i jednotlivé stolové nohy a podnože. Dílenský ponk má stavitelné nohy pro nastavení výšky pracovní desky. Nohy pracovního stolu lze kotvit k podlaze.


Kovová konstrukce je svařená z ocelových profilů a zadní traverza zaručuje vyšší tuhost stolu. Pracovní plocha je z masivní bukové spárovky. Stůl se dodává rozložený, včetně montážního materiálu.

Kovové nohy ke stolu a kovové stolové podnože nabízíme jako modulární stavebnici pro Vaše potřeby. Sami si zvolíte model stolové nohy nebo kovové podnože a kombinací se stolovým plátem si sestavíte vlastní bistro stoly. Naše nohy ke stolu jsou vhodné pro restaurace, kavárny, vinárny nebo restaurační předzahrádky. Už v dávných dobách lidé brali jídelní stoly jako prioritní nábytek celé domácnosti, proto by každý z nás měl mít doma stůl, který bude dokonalý po všech stránkách.


Moderní jídelní stůlVrchní deska čiré temperované sklo, tloušťka vrchní desky je mm. Police z mléčného temperovaného skla, tloušťka police je mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky