pátek 14. února 2020

Vysavač zelmer aquawelt plus

SP v modrej farbe s bohatým príslušenstvom zvládne suché i mokré sanie. Proto je všech pět tlačítek ovládacího panelu překryto gumou. Díky ní jde ovládání trochu ztuha, ale zato můžeme mít. Netkaná textilie, ze které je sáček vzor ZELMER Aquawelt Plus vyrobený, je efektivní filtr, který chrání vaši domácnost před prachem a je vyvinuta pro vysávání domácího směsného prachu. Není vhodná pro vysávání popela a brusného jednozrnného prachu, který zaplní filtrační póry sáčku.


Nepoužívejte sáčky pro. Zelmer Aquawelt Plus je multifunkční vysavač , který zvládá jak suché, tak mokré vysávání, čištění koberců, čalounění a sběr vody. Uľahčite si výber nového pomocníka do domácnosti - tento vysávač je ideálnou voľbou, pretože dokáže.


Aquawelt Plus je víceúčelový vysavač 4vpro mokré a suché vysávání s moderním designem a mnoha dalšími užitečnými funkcemi. Jako je suché vysávání, vysávání vody a praní koberců. Pracuje v režimu se sáčky SAF BAG nebo v bezsáčkovém režimu s kontejnerem na vodu.


Modely s digitálním ovládáním jsou vybaveny. ST šedý je možné stáhnout ve formátu pdf v případě, že nebyl dodán společně s novým výrobkem víceúčelové vysavače, ačkoliv je to povinnost prodejce. ST (ZVC762ST) bílý za akční cenu.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Objemná krabice skrývá vysavač , ve kterém je nainstalován filtr pro mokré vysávání i nesené hubice. Распаковка, обзор, работа. Ulehčete si výběr nového pomocníka do domácnosti - tento vysavač je ideální volbou, protože dokáže.


Díky tomu se stane všestranným pomocníkem v každé domácnosti. ST, SP ZELMER všeho druhu. Hubice, hadice, trubky, turbokartáče, štěrbinovky, minihubice, nástavce na údržbu auta - všechno pro komfortní vysávání.


ST v striebornej farbe s bohatým príslušenstvom, v ktorom nechýba ani turbokefa. Kč Důvod prodeje: montáž plovoucí podlahy = mokré vysávání na koberci již není zapotřebí. Velmi dobrý stav, veškeré příslušenství. Vysavač zvládne suché i mokré sanie.


Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. ST je vysavač ideální pro suché a mokré vysávání. Disponuje 5l sáčkem, 5l nádobou a vysoce kvalitním HEPA filtrem. Prodám vysavač zelmer Aquawelt Plus. Jedná se o víceúčelový vysavač pro mokré a suché vysávání,a mnoho dalšího,jako je suché vysávání, vysávání vody a mytí koberců.


Vysavač zelmer aquawelt plus

SP modrý je možné stáhnout ve formátu pdf v případě, že nebyl dodán společně s novým výrobkem víceúčelové vysavače, ačkoliv je to povinnost prodejce. ST ve stříbrné barvě s bohatým příslušenstvím, ve kterém nechybí ani turbokartáč. ZVCA100B) jsou určeny pro vysavače Zelmer Aquawelt plus a další. Je určen k úklidu veškerých podlahových krytin, k vyčištění koberců a čalounění nebo vysávání rozlité vody.


ST Aquawelt je multifunkční vysavač s neuvěřitelně snadnou obsluhou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky