pondělí 3. února 2020

Věšák na kalhoty výsuvný

Hlavní výhody: funkčnost, moderní nadčasový design. Výsuvný věšák kovový na kalhoty. Celková hloubka 4mm, šířka 3mm, síla 1mm. Kvalitní a designové provedení. Parametry: x ramínko na kalhoty.


Délka vysunutého držáku: 7mm.

Uchycení pomocí vrutů k půdě nebo pevné polici. Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Vybírejte podle barev, umístění a stylu na FAVI. Nástěnný na stěnu, stojací na zem, závěsný věšák na dveře.


Nejčastěji bývají na chodbě dřevěné nebo kovové. Ideální bude předsíňový panel. K uložení až ks kalhot. Lze použít na pásky či šátky, díky pogumování (stejně jako věšák na kalhoty ) nic z něho nespadne.


Instalace na vnitřní bok skříně.

Již se v Ikee neprodává. Součástí držáku je kuličkový výsuv ACCURIDE s dotahem. Popis: Nový nepoužitý výsuvný věšák na kalhoty IKEA komplement.


Zobrazené dekorace nejsou součástí dodávky. Věšák je vhodný pro kalhot. Rozměry jsou, hloubka 4mm, šířka 3mm, výška hliníkového krytu na výsuvu je 1mm. Skladem také v levém provedení. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Prodám výsuvný věšák na kalhoty pro skříň Pax o šířce 50cm a hloubce 60cm. Nábytkové kování ostatní. Včetně montážního materiálu. Ocel chrom, ramena potažená plastem s protiskluzovou úpravou.


Prodám výsuvné věšáky na kalhoty (i zvlášť), barva šedá. Do skříní PAX 75cm x 58cm. Na kalhoty , Vše pro truhláře. Vládní opatření ze soboty 14.


I ostatní doplňky a systémy jsou zaměřeny na snadné a přehledné uložení věcí v šatních skříních.

Představme si alespoň některé. Tento drátěný výsuv na kalhoty úzký je vyroben z kovu. Hodí se ke skříním D6a K870. Je to velice praktický doplněk, který jistě oceníte. Výrobek: výsuvný věšák na kalhoty D6D6výsuvný věšák na kalhoty Máte-li dotaz k produktu, neváhejte nám napsat prostřednictví formálře níže.


Multifunkční věšák je výsuvný , a tak budete mít o všem přehled a vše bude na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky