čtvrtek 20. února 2020

Tescoma president navod

We congratulate you on the purchase of this Tescoma product. Tescoma PRESIDENT l obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče. Nerezový tlakový hrnec o objemu l. Vybaven indikátorem tlaku, pojistkami a masivními úchyty.


Manuál se také zabývá řešením nejčastějších problémů a jejich odstraněním.

Tescoma pressure cookers MAGNUM, COMFORT and PRAKTIK are suitable for all types of stoves - gas, electric, vitro-ceramic and induction stoves. The working pressure in the vessel during the cooking process is 0. DESCRIPTION (Figure 1) 1. Tlakový hrnec PRESIDENT DUO si poradí s každou surovinou s elegancí sobě vlastní, navíc ve dvou velikostech skladných nádob 4. Pressure cooker vessel 2. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Tradiční pomocníci i nejnovější vychytávky pro vaření, pečení, stolování a domácnost od TESCOMY jsou českými designéry navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní život v kuchyni.

Motorek mlýnku pohánějí AA tužkové baterie V, které však nejsou součástí balení. Rajnica s lievikom je opatrená cediacou pokrievkou s malými a veľkými otvormi pre komfortné cedenie. PDF návod ke stažení Tlakový hrnec Fissler Vitaquick l: Ideální nástroj na vaření pro každého, kdo oceňuje moderní vaření, kvůli krátkému času vaření, zachování vitamínů, minerálů a chuti.


Nejen, že významně urychluje vaření, ale také maximálně zachovává chuť potravin. Podle čeho si tlakové hrnce vybírat? Důležitý je objem, ovládání a počet bezpečnostních pojistek. Pokud zvolíte pro svou kuchyň tlakový hrnec TESCOMA , můžete si být jisti, že získáte kvalitního a spolehlivého pomocníka.


Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Tescoma offers a complete range of kitchen equipment, cooking tools and table settings. We use cookies to give you the best experience on our website. Kontaktní gril PRESIDENT je rozžhavený během chvilky a připraven ugrilovat cokoli máte rádi a kdekoli v dosahu elektrického proudu.


Instructions for use Návod k použití. Gril PRESIDENT umí nejen současně opékat z obou stran, ale zvládne i klasické „barbecue“ grilování - stačí jej zcela rozevřít a využít dvojnásobnou grilovací plochu. Všetky spĺňajú vysoké nároky pre moderné a úsporné varenie.

TESCOMA ponúka tiež samostatné pokrievky, prvotriedne náradie na varenie z rôznych materiálov pre všetky typy povrchov a množstvo vychytávok, ktoré pri varení rozhodne oceníte. TLAKOVÝ HRNEC PRESIDENT Máte chuť na šťavnaté dušené hovězí, plné intenzivní chutí a. Nyní nemusíte dokonce ani hledat v návodech, kuchařkách, nebo. Food preparation and processing. Kitchen utensils and accessories. TESCOMA WORLD Tescoma worldwide trade fairs FOLLOW US facebook.


Smoothie, pyré, ledové tříště, ale také koktejly nebo palačinkové těsto. Extra výkonný stolní mixér PRESIDENT s masivní skleněnou nádobou o objemu litru je dalším luxusním elektrospotřebičem v nabídce TESCOMY. Luxusní mixér s univerzálním využitím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky