čtvrtek 27. února 2020

Sencor seven 2000w sáčky

Není vhodná pro vysávání popela a brusného jednozrnného prachu, který zaplní filtrační póry sáčku. Nepoužívejte sáčky pro. Tento originální sáček určený pro vysavače SENCOR nbsp;SVC7CA je určen pro jednorázové použití a nabízí objem litrů. Díky mikrovlákenné konstrukci nabízí až dvakrát účinnější filtraci, než klasické papírové sáčky.


Jeho účinnost se tedy pohybuje na úrovni kvalitních HEPA filtrů. Díky tomu můžou sáčky plnit funkci účinného filtru, který chrání vaše zdraví a prodlužuje životnost vysavače. Sáčky z netkané textilie mají výrazně lepší filtrační vlastnosti v porovnání s papírovými. Tyto sáčky máme vždy skladem a plně nahrazují originální sáčky. Jolly Sáčky do vysavače SENCOR - SVC 7CA Seven textilní 4ks.


Náhradní sáčky do všech typů vysavačů Sencor. V nabídce máme i náhradní filtry, kartáčky a další příslušenství pro pohodlný a efektivní úklid vaší domácnosti. První filtrační vrstvu v jedinečném systému Clean Air tvoří vícevrstvý sáček na prach z mikrovlákna s antibakteriální funkcí. O nejúčinnější filtraci se stará filtr HEPA zachycující i nejmenší částice.


Vysavače SENCOR jsou zárukou zdravé a bezpečné domácnosti pro vás i vaše děti. Podobné fráze na Sleviste. Sáčky do vysavačů SENCOR splňují všechny nároky na úroveň filtrace, pevnosti a životnosti sáčků do vysavačů.


Všechny modely sáčků do vysavačů SENCOR jsou vyrobeny z kvalitní netkané textilie s antibakteriálním účinkem a jsou plnohodnotnou náhradou originálních sáčků SENCOR. Balení 4ks sáčků do vysavače z netkané textilie, s mikrofiltrem, a vůní zdarma. Tyto textilní sáčky jsou vhodné pro vysavače s vyšším výkonem, mají výrazně delší životnost než běžné sáčky do vysavačů, lepší účinnost pro vysávání mikro. Parametry SENCOR SVC 7CA sáčků.


Originál sáčky SENCOR SVC 7CA do vysavačů Seven 5ks. Vysoká pevnost a odolnost proti protržení díky kompaktní struktuře vláken. Nejprodávanější vysavač v ČR! Sáčkový vysavač Sencor SVC 7CA SEVEN se ZÁRUKOU NA LET! Má ve výbavě turbohubici a hubici na tvrdé podlahy se štětinami z koňských žíní.


Navíc má i omyvatelný filtr HEPA Ha 5ti stupňový systém filtrace, takže je vysavač vhodný i pro alergiky. Všechny informace o produktu Vysavač Sencor SVC 7CA, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Sencor SVC 7CA. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


For vacuum cleaner SVC 7CA ( SEVEN ) 5pcs in package × micro filter For single use only The same level of filtration effciency as H. Nejlevnější e-shop Sáčkyvysavače. Zboží za akční ceny, slevy. Nenašli ste svoj model vysávača? To ale nemusí znamenať, že pre Váš vysávač nemáme vrecko.


Tieto sáčky sú plnohodnotnou alternatívou k orginálnym výrobkom. Sáčky sa takto jemnou filtráciou nie sú vhodné pre vysávanie popoľa a brúseného prachu. Oceníte kvalitu, skvělou cenu, rychlou expedici, skvělá zákaznická hodnocení a dopravu zdarma. Kvalitní antibakteriální netkaná textilie. SVC 7CA Seven , SVC 7PE V tomto oddělení naleznete příslušenství k vysavačům značky Sencor řady SVC 7CA Seven , SVC 7PE.


Můžete si vybrat další příslušenství. Sada obsahuje ks hepa filtr omyvatelný H1 4x sáček S-Bag z netkané textilie do vysavačů, 4ks vůně do vysavače a mikrofiltr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky