čtvrtek 27. února 2020

Sekera gransfors

The four categories are: Forest Axes, Splitting Axes, Log-building and Carpentry Tools and Double Bit Axes. In addition to the axes, there is also a selection of other axe related products. The axe has a rounded ‘flay poll’ for use when skinning an animal.


An axe with an ordinary straight poll with sharper corners can easily damage the hide. Kováři seker v Gransfors Bruks. The axe is ideal for felling very large trees, thanks to its long, broad edge of 11. Gransfors tools are used throughout the world and are regarded as the highest quality, and best bushcraft axes that money can buy.


Each high quality Swedish bushcraft axe is handmade with hand-forged steel and hand crafted hickory tool handles. Although it is light, it can be used to fell a tree, thanks to its relatively long handle and heavy, elongated head. Malé představení sekery Wetterlings a krátké srovnání s Gransfors Bruks.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Taká malá a šikovná, že ju môžte nosiť vždy so sebou.


S vyskokokvalitnou ochranou ostria z kože. Tato delší ručka dává sekeře více síly v seku. Gränsfors Bruks Mini- sekera. Je praktická na nošení v batohu, když potřebujete malou sekeru s velkou silou.


Sekera je schopna přeseknout poměrně hrubé větve nebo rozštěpit menší polínka na topení. Pouzdro sekery je tvarované tak aby zakrývalo všechny hrany a ostré části a zabránilo poškození a. Jedná se o precizní práci, která sestává z hlavy z lité oceli, na níž jsou iniciály kováře, který danou hlavu vyráběl. Jedná sa o precíznu prácu, ktorá pozostáva z hlavy z liatej ocele, na ktorej sú iniciály kováča, ktorý danú hlavu vyrábal. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzia.


Používam ho na naostrenie nielen gransfors bruks sekier, ale aj nožov a všetkého čo treba nabrúsiť. Nože síce nenabrúsi tak dobre ako brúska so stojanom, ale aj tak dostatočne. Treba ju používat s vodou pretože ináč prach z brúsenia upchá póry a už to potom nebrúsi tak pekne. Ak sa s tým hrám tak nabrúsi na žiletku.


Môže ušetriť peniaze z dlhodobého hladiska, táto sekerka ostáva ako nová aj po mnohých použitiach. O niečo ľahšia ako kálačka. Pre niektorých ludí jej cena nie je až taká vysoká, pre niektorých je to proste príliš. S ochranou násady z ocele.


S vysokohodnotnou koženou ochranou reznej hrany. Sekery řady AGDOR mají pískovanou hlavu s jasně vyznačenou zakalenou částí, kterou lze brousit bez obav z poškození sekery. Univerzální sekera ve více rozměrech.


Nejlehčí verze se skvěle hodí na odvětvování, různé práce kolem domu, nebo jako sekera na cesty. Ve verzi s 800mm topůrkem už se jedná o mocného pomocníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky