středa 26. února 2020

Vařič na tekutý líh miltec

Rychlé dodání Výdejní místa po celé ČR. Nakupujte u specialistů na army a outdoor. Mil-tec Spiritus vařič na tekutý líh. Jednoduchý a skladný vařič na tekutá paliva (všechny druhy tekutého lihu, petrolej,).


K vařiči je možno objednat stabilizační nožičky. Použití : pro ohřev potravin a nápojů, vhodné pro šálky, hrnce a pánve Výhody. Stojan na vařič na tekutý líh Mil-Tec. Umožní vám posadit jakoukoli ohřevnou nádobu, například hrnek na čaj, přímo nad vařič. Konkrétně je určen pro vařič na tekutý líh.


Získejte ho za cenu 2Kč s DPH. Vařič SPIRIT na líh MOSAZNÝ. Super vařič na tekutý líh. Stačí nalít do vařiče tekutý líh a zapálit. Tento stojan na vařič vám umožní pohodlně posadit nádobu nad tento unikátní kompaktní vařič.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Držák k vařiči MIL-TEC na tekutý líh za skvělou cenu. Lihový vařič Mil-Tec Spirit nejvýhodněji v internetovém obchodě Armik. Expedice zásilek probíhá bez přerušení každý pracovní den. Na svých cestách jsem léta používal vařič na pevný líh se závětřím a docela ke spokojenosti.


Jídlo většinou jen ohřívám a vařím hrnek vody na kávu. Poslední dobou se mi někdy stalo, že se kostka lihu při hoření rozprskla do okolí. Proto jsem si, po přečtení chvály na vařič na tekutý líh na webu Kalimery, tento koupil ( Mil-Tec - 1Kč). Má jednoduchou a pevnou konstrukci. Je konstruovaný pouze pro použití na denaturovaný líh , který je běžně k dostání v drogeriích.


Kapacita: 5ml tekutého lihu Rozměry: prům. Měl jsem oba, tedy jeden měl a druhý mám. Jako malý někdy cca před lety (technologie asi pokročila) jsem dostal vařič na tekutý líh , výrobce by tuším „Kovo“ něco. Používal jsem ho dlouho ke své spokojenosti na vandrech a porovnával s kamarádem, co měl na pevný líh.


Ve finále mi přišli tenkrát stejný. Hořák ( vařič ) na tekutý líh Miltec. Neváhejte se na nás obrátit na uvedených kontaktech. Jako palivo lze použít jakýkoliv typ tekutého lihu (technický, potravinářský, nebo nouzově i čistič skvrn), který představuje nejlevnější palivo pro přenosné vařiče a je snadno dostupný.


Po obvodu horního okraje té. K variču je možno objednať stabilizačné nožičky. Nožičky pro lihový mosazný vařič SPIRITUS.


Nerezový turistický skládací vařič dřívkáč Bubák. Dřívkáč je skládací vařič na venkovní i vnitřní turistické vaření. No a důkaz, že vojenské.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky