čtvrtek 13. února 2020

Tescoma lahev na šlehačku

Láhev na domácí šlehačku má jméno DELÍCIA. Lahodnou a hustou domácí šlehačku včetně ochucených variant snadno připravíte, uchováte v lednici a budete pohodlně podávat v láhvi na šlehačku DELÍCIA, která patří k našim vůbec nejprodávanějším výrobkům. S tradiční lahví na šlehačku zapomenete na zdlouhavé šlehání, lahůdku totiž připravíte v cuku letu. Do šlehačkové láhve stačí vložit bombičku, stisknout dávkovací páčku a můžete servírovat.


Hledáte-li šlehač s širším využitím, vsaďte na ruční pohon. S manuálními šlehači snadno připravíte sníh z. Součástí balení jsou dekorační trysky a příprava je velmi jednoduchá. Menší láhev je vhodná do domácností, větší pak do kaváren či restaurací. Sodovku si můžete za zlomek ceny připravit doma díky sifonové lahvi.


Za pár korun si tak můžete vyrobit z dostupných surovin zdravé a křupavé dobroty, které vás postaví na nohy nejen v chladnějších obdobích roku. Navíc je zvládnete, i když v naší soupravě pro kvašení právě kvasíte kvašáky či zelí. Můžete v ní připravit klasickou bílou domácí šlehačku. Moderní láhve na nápoje vyrobené ze špičkového plastu certifikovaného pro zdravotnictví a farmacii, který neovlivňuje kvalitu ani chuť nápojů. V nabídce také unikátní dětská láhev s pružným silikonovým brčkem a klipsou pro zavěšení na kočárek apod.


Lahve na šlehačku skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tescoma , iSi, Banquet a dalších. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Láhev je doslova vynikající pro přípravu a podávání šlehačky, kterou díky bombičkám s náplní N. Ve šlehačce, vyrobené z láhve na šlehačku , stojí zapíchnutá lžička a po ozdobení kávy nebo zákusku se není třeba obávat, že je za pár minut z ozdoby tající hrouda. Příprava šlehačky Do láhve na přípravu šlehačky nalijeme smetanu na šlehání, nejlépe s tuku a vsuneme bombičku s náplní N2O. V láhvi na šlehačku DELÍCIA můžete připravit klasickou bílou domácí šlehačku nebo šlehačku ochucenou cukrem, kakaem či ovocným sirupem. Veškeré informace o produktu.


Domácí láhev na šlehačku je určena pro snadnou přípravu vynikající šlehačky a jednoduchých smetanových dezertů. Obsluha a používání šlehačkové láhve je jednoduchá a bezpečná. Uváděná cena platí pro 20.


Masivní láhev se dekoračními tryskami je vynikající pro snadnou přípravu domácí šlehačky a její podávání. Zboží je v kategorii Příprava šlehačky. TESCOMA láhev na šlehačku DELÍCIA 0. Produkt můžete objednat v e-shopu tescoma.


Milovníci domácích dezertů, zpozorněte! Neznáte nic krásnějšího, než pečení dortů a dezertů pro vaše blízké? Navíc zdobené domácí šlehačkou, kterou také s oblibou připravujete? Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky