pondělí 24. února 2020

Savo wc bezpečnostní list

Popis produktu: tekutý čisticí přípravek do WC. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Navigace pro příspěvek. Napsat komentář Zrušit odpověď na koment ář.


KB: S-Clean_Relasept_(RLS_5)_BL. KB: solvina profi abrazivní. Vyniká mimořádně vysokou čistotou, dlouhou záruční lhůtou a unikátní ekologickou hodnotou, pro kterou je schválený i pro dezinfekci vody v bazénech a jako jediný i pro pitnou vodu ve studních.


REACH), ve znění na řízení (EU) č. Bezpečnostní listy HC produktů. Jsme globální společností, která se zaměřuje na prodej rychloobrátkového spotřebního zboží. Zabraňovat kontaminaci prostředí a působení vody a vlhkosti. Odstran ěním vodního kamene dochází sou.


Tekutý čisticí a dezinfekční přípravek je výborný pomocník pro čistou, dezinfikovanou a zářivě bílou toaletu bez usazenin. Spolehlivě likviduje bakterie, viry a mikroskopické houby. Indexové číslo: nepřiřazeno.


IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU. SAVO WC Oceán dezinfekční. Viz oddíl pro plné znění R- nebo H-vět uvedených výše. Podrobnější informace o účincích na zdraví a příznacích - viz kapitola 11.


Přípravek příjemně voní. Gelový koncentrovaný čistič se sníženou stékavostí. Jeho bezoplachové složení čistí a zároveň dezinfikuje různé povrchy v koupelně a kuchyni. Univerzální čisticí přípravek na podlahy a jiné omyvatelné povrchy (např. kachličky, laminát, plasty apod.). Vůně louky zanechá vaši toaletu svěží po dlouhou dobu.


DOMESTOS Pine Fresh 7ml. Vůně oceánu zanechá vaši toaletu svěží po dlouhou dobu. Ke stažení, Brandproduct. Pořadí a názvy jednotlivých kapitol bezpečnostních listů dle REACH.


Savo WC Oceán dezinfekční. MOL je integrovaná ropná a plynárenská skupina, se zájmy v průzkumu, produkce, rafinace a petrochemie. Obsahuje antibakteriální přísadu.


Vhodný pro běžné mytí podlah a povrchů z PVC, plastu, mramoru, skla a dlaždic. Výrobek není vhodný na čišt ění hliníkových povrch ů. Немає даних про цю сторінку. Vážení zákazníci, z důvodu současné krize vás žádáme abyste své případné objednávky na dobírku platili pouze platební nebo kreditní kartou, v jiném případě vám nebude zásilka předána. Zde najdete bezpečnostní listy k prodávaným výrobkům.


Datum poslední revize: 3. Listy jsou seskupené podle výrobce. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky