pátek 21. února 2020

Srnčí hřbet moučník

Tématické fráze: srnčí hřbet srnčí hřbet moučník srnčí hřbet recepty rychly srnci hrbet srnční hřbet srnčí chrbát moučník srnčí hřbet recepty srnčí hřbet buchta kakaovy srnci hrbet srnčí hřbet recept srnčí hřbet recept moučník srnci hrbet dezert recept na srnci hrbet čokoládový srnčí hřbet moučník. Srnčí hřbet pečeme v klasické formě s vypouklým dnem. Upečeme-li těsto v hranaté formě, na jeho chuti se nic nezmění.


Tématické fráze: banánový srnčí hřbet moučník s banánem srnci hrbet moucnik srnčí hřbet testo na srnčí hřbet moucnik srnci hrbet těsto do srnčího hřbetu moučník srnčí hřbet recepty srnčí hřbet recept srnčí hřbet recepty moučník do srnčího hřbetu recepty do formy srnčí hřbet recept na srnci hrbet těsto na. Výborný moučník , který je lepší udělat ve větším množství, protože se vždycky hned sní. Ořechový srnčí hřbet je vynikající, nemá chybu. Forma na srnčí hřbet Vám pomůže vytvořit klasický moučník , ale také různé paštiky, tlačenku, aspik, domácí chléb. Můžete v ní potraviny připravit, chladit v lednici, servírovat.


Já jsem dnes pekla podle tvého receptu na srnčí hřbet beránky. Mám malou formu, tak mi tam to těsto pěkně vyšlo. Teď jsem je ještě polila čokoládou a asi je ozdobím sněhovou polevou,jako na perníčky. Tvůj recept je výborný, beránci šli pěkně vyklopit, no paráda.


Mramorový srnčí hřbet buchta recepty, které budete milovat. Z bílků a špetky soli si vyšleháme tuhý sníh, do kterého zlehka vmícháme cukr, mouku se špetkou kypřidla, zchladlé rozpuštěné máslo a nastrouhanou margotku. Vlijeme do vymazané a vysypané formy ( srnčí hřbet ) a dáme péct do předehřáté trouby. Výsledek předčil má očekávání. Za jednoduchostí se skrývá nadýchaný, jemný moučník.


Pekla jsem při 1stupních jen min a bylo to ideální. Vřele doporučuji, když chcete narychlo něco upéct a požadavek je forma „ srnčí hrbet“. Jednak nevyžaduje nijak zvláštní cukrářskou dovednost a pokud se dodrží jen pár podstatných zása které platí u třeného těsta, musí se povést každému. Dáváme pozor, abychom pěnu nerozbili, protože moučník bude tuhý. Formu na srnčí hřbet vyložíme pečícím papírem (můžete i vymazat tukem a vysypat moukou) a celou masu vylijeme do formy.


Recepty na sladké srnčí hřbety, kdo by odolal? Báječný moučník z třeného nebo piškotového těsta přitom zvládne upéct i úplný začátečník. Připravuje se z běžných ingerencí, neobejdete se ale bez správné formy, ať už hranaté nebo oblé formy na srnčí hřbet. Forma je odolná vysokým teplotám (do 2st.C), lze jí používat do elektrické i mikrovlnné trouby, neváže. Večer před dnem pečení si připravíme všechny přísady do kuchyně, aby měly stejnou teplotu.


Chlebíčkovou formu na srnčí hřbet vymastíme máslem, vysypeme polohrubou moukou a dáme do chladna. Potom přidáme po částech rozehřátou čokoládu a. Pošlete nám také svůj recept! Těsto uhladíme do tukem vymazané a moukou vysypané formy na srnčí hřbet. Moučník pečeme asi - minut v troubě předehřáté na 1°C a potom necháme vychladnout.


Srnčí hřbet moučník

Moučník s červeným vínem pocukrujeme, nakrájíme na plátky a podáváme u kávy. Těsto nalijeme a urovnáme do formy na srnčí hřbet (či do formy na chlebíček). Hotový moučník vyklopíme na drátěnou podložku a necháme vychladnout. Do žloutkové pěny vlijeme mléka, zapracujeme mouku, kypřící prášek, mák a nakonec bílkový sníh. Po úplném vychladnutí jej přestříkáme polevou a necháme ztuhnout.


Pečeme při 1°C asi minut. Z oloupaných banánů odkrojíme konce, uložíme je podélně na těsto těsně vedle sebe uprostřed formy(banán se nesmí dotýkat formy), zalijeme je zbylým těstem a pečeme pomalu v předehřáté troubě. Upečený a mírně vychladlý moučník vyklopíme z formy.


Recept, podle kterého se vám Srnčí kýta, nebo hřbet pečený zaručeně povede, najdete na Labužník. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky