středa 5. února 2020

Sada na čaj

Sada na čaj

Krásná dárková sada hrnků na čaj v papírové dárkové krabičce obsahuje čtyři hrnky o objemu 3ml. Set je vhodným dárkem pro všechny milovníky dobré kávy i pro vaše přátele. Z jemného kostního porcelánu Porcelánová sada na čaj v jedinečném dekoru LEVANDULE poslouží při odpoledním odpočinku. Konvička a šálek do sebe přesně zapadají. Objem konvičky je 4ml a objem šálku 3ml.


Sada na čaj

Porcelánová sada pro jednoho obsahuje konvičku, podšálek a šálek, vše perfektně sladěné do svěžího květinového designu. Nadchne vás líbívým vzorem a zpří. Sada na čaj Navia Tea For One. Dárková sada , která potěší ty největší milovníky Matchi, ale také známé, co chtějí vyzkoušet Matchu se vší parádou. Tato povedená darková sada , je totiž pro Vás jako stvořená.


Hrnček so sitkom na čaj. Dárkový čajový set se sítkem a dárkovou krabičkou. Mia biela kanvica na čaj. Kdo by neměl rád puntíky!


Každý hrnek má objem 7ml, takže se zachumlejte do deky, pusťte si oblíbený film a tentokrát vám čaj zaručeně vystačí až do konce. The London Tea Company luxusní kazeta mix sáčkových čajů 135ks – druhů obsahuje zelený čaj Sencha, černý čaj Earl Grey, rebarborový čaj , malinový čaj , mátový čaj , citrónový čaj se zázvorem, heřmánkový čaj , černý čaj English Breakfast a černý čaj Vanilla Chai. Kuchyně a jídelna Stolování Sítka na čaj Hledat text Cena Levné do 1Kč. Kitchen Craft Čajové sítko Heart. Vhodná do mikrovlnné trouby i myčky nádobí.


SADA NA ČAJ nebo KÁVU – LÁSKA - SE JMÉNY je originální a roztomilý dárek pro novomanžele k jejich význámnému dni, jakým je jejich svatba. Máte také jedinečnou příležitost obdarovat své blízké dárkem, který je určen JEN pro ně. Sadu vyrábíme na objednávku, není možné zasílání na dobírku.


Sada na čaj

Dětská sada na čaj v kufříku Safari, multi barva, kov. I děti si mohou užívat svůj vlastní čajový rituál, či čaj o páté. Krásné, praktické, kovové retro dózy. Uchovávají aroma, chrání před světlem. Dózy mají silikonové těsnění, díky kterému jsou dok.


Bílá porcelánová konvička. Jak si nejlépe vychutnat odpolední čaj ? Kvalitní konvička z porcelánu. No přece v přítomnosti svých blízkých.


Sada na čaj

Chuť vašeho oblíbeného teplého nápoje v. OLIVES o objemu 3ml. Please wash your hands and practise social distancing. Check out our resources for adapting. Detail produktu Do obchodu. Kč Konvice 8l, espresso sada 18l, cukřenka a džbánek na mléko Šípky mix barev 1SSkladem.


Krásne, praktické, kovové retro dózy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky