pátek 28. února 2020

Stojan na fotopozadí bazar

I věc z druhé ruky může dobře sloužit. Doporučuje nás zákazníků. Stojany a držáky k fotopozadí bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Foto - Foto pozadi bazar.


Vybírejte z inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vážení zákazníci, vzhledem k současné situaci vás žádáme co nejvíce omezit osobní odběry na naší prodejně v Plzni.


Dále není možné objednávat si zboží na dobírku. Konstrukce na pozadí jsou určeny na textilní i papírová pozadí, která fixují na svém místě. Držáky, jež se připevňují trvale na zeď, pojmou hned několik rolí papírového pozadí. Samozřejmostí je rozsáhlý doplňkový sortiment, jako jsou navijáky, řetězy, klipy nebo náhradní desky.


Nepoužívané zelené fotopozadí a závěsný systém kupovaný dne 29.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty stojan - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Mám na predaj fotopozadia v rozmere šírka pozadia 2m , výška pozadia cca 7m a dlžka podlahy cca 5m. Používané výlučen v atelieri.


Prodám skládací stojan na pílení metrového dřeva, gulatiny. Cena za 1ks pozadia - 50€ dohoda možna. Montáž demontáž za pár sekund. Set obsahuje stojany a teleskopickou vrchní tyč. V ceně je přepravní taška na celou konstrukci.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na fotkách je odfotený ten istý stojan , ktorý používam. Tento ktorý ponúkam je ešte nerozbalený.


Viem poslať aj poštou, kontakt prosím e-mailom, na sms neodpisujem. Dom a záhrada - Stojan na vrtačku bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Sport - Stojan pruty bazar. Mobilní uchycení fotografických pozadí na trny. Sada obsahuje dva studiové stativy 4studio LS-280B s maximální výškou 5m, adaptéry pro uchycení trnů B-a sadu trnů s řetízkem S-pro uchycení pozadí a jeho následné odvíjení a navíjení. Věšák na šaty vybírejte podle barvy, materiálu nebo ceny na FAVI.


Na výběr máte ze 1druhů! Bude to němý sluha nebo stojan na oblečení ve stylu krejčovské panny? Může být i pojízdný nebo teleskopický. Hudba - Stojan na bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky