středa 5. února 2020

Savo na barevné prádlo

Savo na barevné prádlo

Zbavte se odolných skvrn a nechte své prádlo zazářit čistotou. Odstraní i odolné skvrny. S univerzálním pracím gelem Savo na bílé i barevné prádlo oživíte všechno své oblečení a vtisknete mu zpět punc novoty. Značka Savo rozšířila řadu svých tradičních čistících prostředků o prací prášek Savo na barevné i bílé prádlo.


Jeho výhodou je univerzální použití a příjemná vůně bez chloru. Zajímal jsem se o kvalitu avzhled prádla po vyprání. Savo Universal trio kapsuly na pranie dávok s novou technológiou pracích kapsúl.


Varianta Universal pečuje o barevné i bílé oblečení a zanechá jej hygienicky čisté. Díky modernímu složení bez chloru se nemusíte obávat, že by se Vaše oblečení zničilo nebo by při nošení dráždilo pokožku. Vyzkoušejte nové prací prostředky Savo Bez chloru pro hygienicky čisté prádlo.


Na barevné i bílé prádlo. Dávkování pracího prášku je 1ml = 70. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a. Zobrazit produkt na heurece.


Na srovnávači cen zbozi. Gely na praní a tipy jak vybrat. Zároveň pečuje o barevné i bílé prádlo.


Savo prací gel na bílé i barevné prádlo odstraní i odolné skvrny a zničí všechny bakterie. Obsahuje pracích dávek. Univerzální prací prostředek na barevné i bílé prádlo. Pomáhá odstraňovat bakterie.


Pečuje o barevné i bílé oblečení. Zanechá oblečení hygienicky čisté. Výrobek Savo prací prášek dávek, vybrané druhy momentálně není v akci.


Savo na barevné prádlo

SAVO Bez chlóru Universal prací gel na bílé a barevné prádlo praní. Savo Color prací prášek na barevné prádlo. Prací prostředek na barevné prádlo. Zachová zářivé barvy vašeho oblečení. Savo prášek na praní barevného a bílého prádla kg.


Díky svému složení odstraní odolné skvrny, ničí všechny bakterie, brání vyblednutí barev, prostě a jednoduše zanechá vaše prádlo hygienicky čisté. Savo perex oxi na barevné prádlo už rozebírají maminky na webu eMimino. Savo bez chloru na barevné prádlo - gelové kapsle na praní - bílá.


Savo na barevné prádlo

Hledáte SAVO Barevné i bílé prádlo l (praní)? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Dál už hledat nemusíte!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky