středa 12. února 2020

Savo perex složení

Savo Perex Sv ěží v ůně ODDÍL. ODDÍL 4: Pokyny pro první pomoc 4. Kápněte roztok na méně viditelné místo. Složení Méně než bělicí činidla na bázi chloru (chlornan sodný), aniontové povrchově aktivní látky, parfum.


Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací.

Další slevy pracích prostředků na Kupi. Rozsah koncentrace není vyjádřením možnosti odchylky ve složení této formulace, ale je použitý z důvodu utajení přesného složení , které považujeme za chráněnou informaci. Je mimořádně účinný při bělení polyesterových a bavlněných záclon.


Do praček se zásobníkem na bělící prostředek nalijte dávku přímo do zásobníku. Vložte prádlo do pračky, nadávkujte prací prostředek a spusťte program. Pokud chcete odstranit skvrny z barevného nebo bílého s. Potřebujete navrátit vašemu prádlu dávno zašlou bělost?

SAVO Perex svěží vůně l. Chcete, aby vaše záclony na okně opět zářily? Nedaří se vám odstranit nepříjemnou skvrnu z vašeho bílého prádla? Její lehké složení s příjemnou vůní zbaví vaši koupelnu vodního kamene, zbytků mýdla a jiných nečistot na keramických plochách (např. vany, umývadla, obkládačky) i na vodovodních bateriích.


Prádlo namočte na 1-hodiny a po důkladném vymáchání doperte ručně nebo v pračce. Parfémovaný přípravek pro předpírání a bělení bílého a stálobarevného prádla v a. Tekutý čisticí a dezinfekční přípravek ve spreji bez. Koncentrovaný kapalný dezinfekční přípravek na bázi aktivního chloru.


Určen pro dezinfekci ploch, povrchůa předmětů. Dezinfekce pitné vody a vody v bazénech. Odstraňuje nepříjemné pachy. Velmi dobrá biologická odbouratelnost.


Méně než () bělicí činidla na bázi chloru (chlor sodný), aniontové povrchově aktivní látky, parfum. P řípravek uvol ňuje toxický chlor p ři styku s kyselinami. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.

Nepřekonatelné je při bělení polyesterových a bavlněných záclon. Díky svému složení bez chloru nedráždí pokožku, a navíc jsou šetrné k vašemu oblečení. Všechny filtry a řazení kontakty na zákaznickou podporu. Pokud potřebujete pomoci obratem, prosíme využijte telefon nebo chat.


Tekutý prostředek pro předpírání a praní bílého a stálobarevného prádla navrátí vašemu prádlu ztracenou bělost. Stlačte na vyznačených bočných plochách a odskrutkujte. Do práčok so zásobníkom na bieliaci prostriedok nalejte dávku. Gelový prostředek pro čištění a dezinfekci toalety. B1EC00_ savo - perex -kvetinova vune.


B2EC00_ savo - perex -svezi vune. Používá se na větší plochy podlahových krytin, jako jsou linolea, dlaždice a jiné omyvatelné povrchy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky